Само няколко дни след излизането на водния блок за дънните

...
Само няколко дни след излизането на водния блок за дънните
Коментари Харесай

EK представи воден блок за дъната MSI X399

Само няколко дни след излизането на водния блок за дънните плакти Gigabyte X399, компанията EKWB предлага подобен охладител за дъната на Micro-Star International.
Новият охладител носи името EK-FB MSI X399 Gaming RGB и разсейва топлината както от централните процесори AMD Ryzen Threadripper, по този начин и от съставените елементи на зареждането на процесорното гнездо.



Основата на новия охладител, както и при другите сходни устройства, е направена от никелирана мед с масив микроканали под капачката на процесора. Горната част на водния блок е направена от транспарантен акрил с вградена RGB светодиодна подсветка, ръководена благодарение на ресурсите на дънната платка. Кабелът на подсветката обезпечава поддръжката на логаритмите на подсветка Gigabyte RGB Fusion и MSI Mystic Light.

Използват се фитинги G1/4. Радиаторът на водния блок е затрупан с огромен масив от пластини, които усилват площта на охладителя и усъвършенстват разсейването на топлината.



С новия воден блок са съвместими с дънните платки MSI X399 Gaming Pro Carbon AC и MSI X399 SLI Plus. Новият охладител може да да бъде закупен от фирмения онлайн магазин EK Water Blocks при цена 126 евро . В комплекта са включени всички нужни закрепвания, термичната паста Thermal Grizzly Hydronaut и нужните термични уплътнения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР