Само няколко дни преди да се състои премиерата на документалната

...
Само няколко дни преди да се състои премиерата на документалната
Коментари Харесай

Неочакван удар от роднини по половинката на Роналдо: Тя е неблагодарна и зла!

Само няколко дни преди да се състои премиерата на документалната поредност „ Аз съм Джорджина”, отдадена на Джорджина Родригес, половинката на Кристиано Роналдо, претърпя непредвиден удар и то от близки хора.

Чичото на манекенката я атакува искрено, като я назова „ зла жена”. По думите на Хесус Родригес, Джорджина е прекъснала всякаква връзка със фамилията и роднините си сега, в който стана ясно, че тя има връзки с един от най-хубавите футболисти в света.

„ Тя може би се срами от нас и си мисли, че е по-добра от нас, тъй като ние не тънем в нейния разкош. Никога не съм я молил за нищо. Откакто е с Роналдо, тя се е обадила един или два пъти”, възмущава се чичото на Джорджина, който твърди, че се е грижил за нея, до момента в който татко ѝ е бил в пандиза поради опиати.

Тя е доста неблагодарна и надута. Писах на Роналдо един ден във " Facebook " и му споделих, че жена му е зла. Никога не съм желал нищо от нея, а тя се отнесе по този начин с нас ", изясни братът на майката на Джорджина.

Леля ѝ Лидия също я атакува и сподели, че един ден целият свят ще разбере каква негодница е.

Документалната поредност „ Аз съм Джорджина” ще споделя за живота на дамата до Кристиано Роналдо. Премиерата ще се състои на 27 януари, когато Джорджина ще отпразнува и своя 28-ми рожден ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР