Само няколко часа след като загуби първия си двубой срещу

...
Само няколко часа след като загуби първия си двубой срещу
Коментари Харесай

Лудогорец плати 1 милион евро за майстор на автогола

Само няколко часа откакто загуби първия си дуел против Жалгирис с 1:2 в квалификациите на Шампионската лига, Лудогорец побърза да реализира трансфер. Целта е да се трагичната ускори отбраната. Новината е на dnevnik.bg.

Българският отличник притегли централния бранител Матийо Соние от испанския Гранада. Въпросът е дали това попълнение ще ускори, или ще направи нова дупка в защитата. 27-годишният французин, който има в кариерата си значително автоголове, към този момент е подписал своя контракт с отбора от Разград.



Соние е парафирал за три години против месечна заплата от 40 хиляди евро, а прехвърлянето е на стойност 1 млн. евро. Соние има богат опит във френския футбол, където носи екипите на Бордо, Родез и Троа. Защитникът има 149 мача в Лига 1.



През лятото на 2016 година той напуща Троа и подписва с Гранада. През предишния сезон в Ла Лига Соние има 16 мача, в които е вкарал един гол. Само в един от тези дуели бранителят не е почнал като титуляр.



Френският бранител е притеглен в Разград, с цел да запълни дупката след продажбата на Хосе Луис Паломино. Аржентинецът беше продаден в Аталанта в края на юни за 2.5 млн. евро.

Това е втори трансфер на Лудогорец от испанския Гранада. През 2014 година българският отличник купи Браян Ангуло за 1.4 млн. евро от отбора. Сделката се оказа неуспех.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР