Само няколко часа преди световната онлайн премиера на новия Mercedes-AMG GT

...
Само няколко часа преди световната
онлайн премиера на новия Mercedes-AMG GT
Коментари Харесай

Mercedes-AMG GT Black Series се ускорява до 100 км/ч за 3 секунди

Само няколко часа преди световната онлайн премиера на новия Mercedes-AMG GT Black Series, от компанията разпространиха и първите подробности за новото и най-екстремно в историята си пазарно предложение.

Двигателят на новия Mercedes-AMG GT Black Series, който идва с редица аеродинамични подобрения, е четирилитров, V-образен, осемцилининдров biturbo, като максималната му мощ е 730 конски сили в диапазона 6700-6900/мин.

С оптимален въртящ миг от 800 Нм от 2000 до 6000/мин, суперспортният автомобил, който е оборудван с модифицирана 7-степенна роботизирана трансмисия AMG SPEEDSHIFT DCT 7G
и система за задвижване на задните колела, е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, от 0 до 200 км/ч за по-малко от 9 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е 325 км/ч.



За тези от клиентите си, които търсят нещо повече, от компанията предлагат допълнителен AMG Track пакет, който включва допълнително обезопасяване на интериора с титаниева тръбна клетка, четириточкови предпазни колани и пожарогасител.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР