Само на крачка от варненското Ларго се продават два апартамента

...
Само на крачка от варненското Ларго се продават два апартамента
Коментари Харесай

Продават два апартамента до варненската дупка, цената надхвърля 2000 евро на квадрат

Само на крачка от варненското Ларго се продават два жилището на търг с очевидно наддаване. Те са собственост на сдружението в разпродажба ЦУМ-Варна.

Обявените начални тръжни цени надвишават 2000 евро на кв.м., само че жилищата са в непосредсвена непосредственост до " дупката " на ул. " Архимандрит Филарет " № 7.

Началните им тръжни цени са надлежно 511 500 лева и 456 800 лева Първият от жилищата е с повърхност 122 кв.м., а вторият 108 кв.м., съобщи морето.нет.

Началната тръжна цена за всеки от продаваемите парцели е избрана според пазарни оценки, направени от самостоятелен оценител Стефан Тодоров Данговски, притежаващ Сертификат за оценителска дееспособност от Камарата на самостоятелните оценители в България.

За да може да се заличи от Търговския указател и от Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията, сдружението би трябвало да заплати отговорностите си към Община Варна в размер на близо 220 000 лв., произлизащи от изискуем налог недвижими парцели и такса битови боклуци. „ ЦУМ – Варна “. Сумите, останали след погасяване на отговорностите, ще бъдат възобновени от Община Варна след изтриване на сдружението.

Търгът би трябвало да се организира в едномесечен период (до 21 януари 2023г.) от датата на решението на Общински съвет – Варна (от 21.12.2022), от 10:00 часа в гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Размерът на депозита за присъединяване в търга е 10% от оповестената начална тръжна цена за всяка позиция поотделно и се внася по банкова сметка на сдружението BG 04 BPBI 8170 16 00537924 BPBIBGSF, за което се издава съответния счетоводен документ.

Стъпка за наддаване – 5% от началната тръжна цена за всяка позиция поотделно.

Място за закупуване на тръжната документи – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7 при цена в размер на 200 (двеста) лв., с включен Данък добавена стойност. Заплащането е по банкова сметка на сдружението, аналогично на депозита за присъединяване в търга.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон: 0888 641455
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР