Само на 140 км. северно от Лас Вегас се намира

...
Само на 140 км. северно от Лас Вегас се намира
Коментари Харесай

Тайните на Пентагона: Експерт по НЛО разкри, че извънземни са скрити от американското правителство

Само на 140 км. северно от Лас Вегас се намира отдалечено кътче от пустинята Невада, за което някои считат, че крие най-голямата загадка на Америка.

За базата на военновъздушните сили, известна като Зона 51 - толкоз деликатно следена, че съществуването ѝ е прието едвам близо 60 години след откриването ѝ - от дълго време се носят клюки, че в нея американското държавно управление пази освен извънземен галактически транспортен съд, само че и " странните " тела на екипажа, аварирал с него през 1947 година в Розуел, Ню Мексико.

НЛО са забелязвани неведнъж в небето над Зона 51. През 1989 година човек на име Боб Лазар твърди, че е работил върху извънземна технология в авиобазата и че държавното управление употребява оборудването за проучване на извънземни галактически кораби. Представата, че извънземни са посещавали Земята, е породила доста тайни теории, само че никоя от тях не се е оказала толкоз известна, колкото убеждението, че Вашингтон знае доста повече, в сравнение с дава да се разбере.

Администрация след администрация успяваше да я отхвърли като прекомерно развинтено въображение на чудаци, само че в този момент се появи меродавен очевидец - човек, който е невероятно да бъде подценен.

The Pentagon UFO expert who says aliens HAVE crash-landed on Earth... and claims the American government is hiding their bodies

Pentagon UFO expert says aliens HAVE crash-landed on Earth via
— Apurador Artificial ℹ️ (@UniaoTricolorBa)
Бивш чиновник на американското разузнаване, който е управлявал разбора на организацията на Пентагона на необяснимите летящи обекти, както в този момент се назовават НЛО, споделя, че държавното управление на Съединени американски щати сигурно крие нещо. И то нещо доста огромно.

Според Дейвид Груш, някогашен чиновник на Министерството на защитата, надълбоко секретните стратегии, ръководени от държавното управление на Съединени американски щати, имат " непокътнати и отчасти непокътнати " летателни апарати с безчовечен генезис, които са били извлечени, само че държани в загадка в продължение на десетилетия.

Смята се, че изказванията на Груш са първите, изказани от формален представител на американското държавно управление, които удостоверяват съществуването на извънземни.

Ник Поуп, някогашен чиновник на Министерството на защитата, който е разследвал НЛО за английското държавно управление, назова разкритията на Груш " доста значими ". „ Едно нещо е да има истории в тайните блогове “, споделя той. " Но това минава на последващо равнище, защото вътрешни лица го разкриват. “

" The Pentagon released a video of a UFO flying over an active conflict zone in the Middle East in 2022, and its mere existence creates " the probability of unintended crossfire, " according to an expert. "

For more visit
— CONTACT in the DESERT (@CITDConference)
Груш е дал на Конгреса на Съединени американски щати и на Генералния контрольор на разследващата общественост " обширна класифицирана информация " за това строго секретно кътче на държавното управление. Той съобщи, че е решил да стане обществен, с цел да провокира " онтологичен потрес " (такъв, който да го накара да се замисли за естеството на битието) и да ги събере, с цел да " преоценят целите си ".

В следващо изявление за уеб страницата NewsNation той съобщи, че държавното управление на Съединени американски щати е разкрило доказателства за извънземен живот в падналия галактически транспортен съд. Е, естествено е, че когато възстановяваш нещо, което е или кацнало, или се е разрушило, от време на време срещаш мъртви водачи, сподели той.

Груш твърди, че информацията за тези извънземни кораби е била нелегално укривана от Конгреса.

Той споделя, че когато е предал информацията си на политици в Конгреса - най-много стенограми на записани диалози - е бил " набелязан и унизен " от държавни чиновници. През април той напуща държавната работа и в този момент завежда дело за отношението към него.

Важно е да се означи, че 36-годишният Груш надали е фиктивен извънземен конспиратор: някогашен деец от военновъздушните сили на Съединени американски щати, взел участие в бойни дейности в Афганистан, той е служил като шпионин повече от 14 години в разнообразни секретни държавни организации.

Бил е член на Оперативната група за неидентифицирани въздушни феномени (създадена от военноморското разузнаване на Съединени американски щати за следствие на НЛО), а до юли предходната година е отговарял за разбора на НЛО в Националната организация за геопространствено разузнаване, част от Пентагона.

Бивши сътрудници са удостоверили, че Груш е човек, който не трябва да бъде подценяван. В прегледа на работата през 2022 година, забелязан от The Debrief, той е наименуван " офицер с допустимо най-силния честен компас ".

Джонатан Грей, офицер от разузнаването и експерт по НЛО в Националния център за въздушно и галактическо разузнаване (Nasic) на американската войска, стига до такава степен, че удостоверява изказванието на Груш, че " феноменът на нечовешкия разсъдък е действителен ", като прибавя " Не сме сами. “

Груш споделя, че анализът на извънземните материали, съхранявани от Съединени американски щати и други страни, е открил, че те са с " другоземен генезис ", което значи " безчовечен разсъдък, без значение дали е с извънземен или незнаен генезис ". Той споделя, че е открито, че обектите се състоят от " неповторими атомни подредби и радиологични подписи ".



През 2021 година разкритият отчет на оперативната група за НЛО откри, че 'няма ясни индикации, че има някакво извънземно обяснение' за поредност от НЛО, видяни от военни водачи, само че и не го изключи.

Тази седмица Пентагонът съобщи, че неговото звено за следствие на НЛО " не е разкрило никаква проверима информация ", която да удостоверява изказванията на Груш. Други споделят, че към този момент сме чували съвсем същите изказвания (макар и не от човек на позицията на Груш) и че са нужни съответни доказателства.

За страдание, като се има поради, че информацията, предадена на Конгреса, е класифицирана, даже конгресмените, които считат, че тя заслужава по-широка публика, нямат право да я разкриват.

Но изказванията на Груш не идват изведнъж. Има от ден на ден доказателства, че Вашингтон става все по-малко песимистичен във връзка с НЛО и извънземните.

Това любознание се подхранва от предизвестията на специалистите, че при всички наблюдения, които се оказват странни отблясъци, петна върху обектива на фотоапарата или просто елементарни самолети, има доказателства за напреднали самолети, които просто не могат да бъдат обяснени.

Преди шест години беше разкрито, че някогашният американски сенатор Хари Рийд е получил 22 милиона $ финансиране за защита, с цел да проверява НЛО.

През 2020 година Пентагонът удостовери, че три разкрити видеозаписа на водачи на изтребители на американския флот, които се сблъскват с това, което наподобява като НЛО, са законни, а не подправени.

UFOs in videos investigated by the Pentagon 'defy physics', Harvard expert warns
— The Sun Tech (@TheSunTech)
Видеоклиповете се отнасят до подготвителни задачи над Тихия океан през 2004 година и 2014 година, при които водачите се сблъскват с обекти, които летят с невероятна скорост и с маневреност, надалеч надхвърляща актуалните авиационни технологии. Алекс Дитрих, един от шестимата водачи на изтребители, които през 2004 година се сблъскват с НЛО с форма на " Тик-так " край Сан Диего, по-късно съобщи, че сътрудниците ѝ от флота са премълчали за видяното от боязън да не бъдат наречени " чудаци ".

В края на 70-те години на предишния век Ground Saucer Watch, изследователска организация в Съединени американски щати, включваща към 500 учени и инженери, твърди, че разполага с клетвени заявления от няколко пенсионирани полковници от военновъздушните сили, че най-малко два извънземни кораба са кацнали спешно и са били възобновени от американската войска.

Единият се разрушил в Мексико през 1948 година, а другият - в Аризона през 1953 година, настояват те. Неидентифицираните някогашни офицери споделят, че са зърнали мъртви извънземни, които били високи към метър и половина, със сребрист загар и облечени в сребристи костюми, които " изглеждали слети с тялото от топлината ".

Американските институции насочат спорни послания по отношение на това дали Вашингтон знае нещо, което ние не знаем. Централно разузнавателно управление на САЩ да вземем за пример твърдеше, че е спряло да ги проверява през 1952 година - неистина, която беше разкрита едвам през 1979 година

През 2020 година тогавашният президент Доналд Тръмп съобщи, че няма да разкрие какво е научил за извънземните.

Миналата година Барак Обама сподели на водещия на чат шоу Джеймс Кордън: " Когато встъпих в служба, попитах: " Има ли някъде лаборатория, в която държим извънземните и галактическите кораби? Направиха малко изследване и отговорът беше " не ".

Ако Груш е прав, помощниците на Обама може би е трябвало да се разровят по-дълбоко в това отдалечено кътче на Невада.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР