Само месеци след като недовършен апартамент постави рекорда за най-скъп

...
Само месеци след като недовършен апартамент постави рекорда за най-скъп
Коментари Харесай

Най-скъпият мезонет в света, който дори още не е построен, беше продаден в Дубай

Само месеци откакто незавършен апартамент сложи върха за най-скъп мезонет в Дубай, различен парцел се появи, с цел да открадне купата. В Дубай, на остров Палм Джумейра, беше продаден пентхаус за 136 милиона $, което сложи връх. По подигравка на ориста тези жилището към момента не съществуват. 

Новият рекордьор е постройка с повърхност от 22 000 квадратни фута, покриваща Como Residences, 71-етажна кула в развой на създаване, пише Architectural Digest. Пентхаусът, който безусловно ще бъде над облаците, беше продаден за малко над 136 милиона $ (500 милиона AED), с 21 милиона $ повече от предходния притежател на купата. Въпреки че купувачът не беше оголен, таблоидите го разказват като от Източна Европа.

След като бъде приключен, Como Residences ще се издигне на 984 фута (300 метра) над основания от индивида архипелаг Палм Джумейра.

Апартаментите в новия небостъргач ще бъдат разнообразни. Някои ще имат две спални, други ще имат седем. Апартаментите ще стартират от 5,7 милиона $, а емблематичният мезонет ще включва пет спални, 260-градусов инфинити басейн и панорама към забележителностите на Дубай като Burj Khalifa, Burj Al Arab и самия Дубай.

Удобствата за всички наематели включват частен плаж, 82-футов басейн и инфинити басейн. Очаква се кулата да бъде приключена през 2027 година

Най-скъпият мезонет в Дубай е прочут като off-plan договорка, продажба на жилища в здания, които към момента се строят, което става все по-популярно в Дубай.

„ През последните години имаше дефицит на подготвени за нанасяне първокласни парцели в Дубай, което тласка както вложителите, по този начин и крайните консуматори към варианти за продажба отвън проекта “, изяснява Даниел Хади, основен изпълнителен шеф на Engel & Völkers в Дубай.
 Como Residences, Palm Jumeirah, пентхаус, Дубай Ето по какъв начин ще наподобява небостъргачът Como Residences Снимка: Nakheel COMO Residences The Palm Dubai
Тази смяна, съгласно него, се дължи главно на възходящото търсене на първокласни парцели в Дубай, което също въодушеви бизнесмените да покачат стандартите на първокласен живот.
Разработчиците от ден на ден усъвършенстват качеството, дизайна и удобствата, което води до повишаване на ултралуксозните парцели, които не се оферират на настоящия пазар.
„ Настоящата пазарна среда допуска, че продажбите отвън градежа са пътят напред за взискателните купувачи, които желаят да придобият в действителност изключителни и неповторими парцели “, прибавя Хади.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР