Само месеци след излизането си на пазара Витацептин® даде надежда

...
Само месеци след излизането си на пазара Витацептин® даде надежда
Коментари Харесай

Витацептин® – иновативното решение в борбата срещу рака

Само месеци след излизането си на пазара Витацептин® даде вяра за нов живот на стотици пациенти. Добавката, която усъвършенства индикаторите на онкоболните, провокира взрив в съседките ни Македония, Косово, Албания, Хърватия, Словения, както и в Германия, Австрия и Холандия.


 Какво съставлява Витацептин®?
Витацептин® е мощен антиоксидант, който подкрепя битката с онкологичните болести. Витацептин® съдържа два биологично дейни съставния елемент - Iresine Celosia Petiveria alliacea, с напълно естествен състав, нулева токсичност и мощно изявени антитуморни свойства.

Ролята на Витацептин® в битката с рака има една съществена и новаторска функционалност – подтиква функционалното съзряване на дендритните кафези. Ако до в този момент са се употребявали единствено за ваксини, то в последните години се употребяват и в битката с подлата болест. Дендритните кафези дават главен антиген на Т-клетките, които са част от добития и вродения имунитет. Те дружно с В-лимфоцитите поддържат имунната памет. Витацептин® е естественият активатор в този комплициран развой.

Витацептин® е основан да спомага и подкрепя организма в хода на стандартното онколечение, част от което са химиотерапията и лъчетерапията.

Витацептин® подкрепя детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в хода на стрес и безсилие. Той е сполучливо използван и при превъзмогването на страничните резултати от химио- и лъчетерапията. Витацептин® понижава кръвната захар до 70% и не разрешава на раковите кафези да се хранят. Подобрява функционалността на храносмилателната система и ускорява апетита.

Витацептин® има противотуморно, имуномодулаторно, антиоксидантно, имуностимулиращо и антимикробно деяние.

Целта на Витацептин® е да подкрепи решаването на значими проблеми от световен темперамент, стоящи пред здравните и обществените системи, каквито са туморните болести.

 Витацептин® - мощна помощ в онкологичното лекуване.

Виж още на www.medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР