Само месеци минаха от сватбата на Златка Райкова и Карен

...
Само месеци минаха от сватбата на Златка Райкова и Карен
Коментари Харесай

Месеци след сватбата! Златка Райкова с шокиращи разкрития за Карен: Той ми отне много!

Само месеци минаха от сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян, а ето, че плеймейтката се впусна в откровения. Откровения, които не е несъмнено, че ще харесат на брачна половинка й... само че не пропусна да спомене и " размаже " и някогашния си Благой Георгиев.

Райкова съобщи, за изненада на всички, че арменецът, от който е вторият й наследник, й е лишил доста и то все значими за нея неща. Важни в предишното, защото си даа сметка за действителността.

" Той ми лиши доста и приказвам за хора. Карен ми лиши приятелките и мога да заявявам това изцяло съществено. Почти всичките ми по този начин наречени " приятелки ", се отдалечиха от мен, или аз от тях, тъй като разбрах едно - че ми завиждат. Някои от тях не можеха да си скрият злобата по лицата от обстоятелството, че съм щастливо омъжена и с прелестен мъж и деца. А други... други напряко желаеха да си легнат с Карен. Милите... ", смее се Златка и изяснява, че към днешна дата подправени хора не й трябват.

Блондинката не пропусна да спомене и някогашния си Благой Георгиев като го " нокаутира " с разкритието, че съвсем не мислел за секс. " Когато един мъж има финансови проблеми, не му е до тези неща, а Благо от много време май не се сеща за леглото въобще ", простреля го Русата Златка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Златка Райкова Карен Хачатрян арменец Джизъса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР