Само месец след като отвори врати, обновеният пиано бар Монарх“

...
Само месец след като отвори врати, обновеният пиано бар Монарх“
Коментари Харесай

Вечните хитове с Орлин Горанов в Live Club Monarch

Само месец откакто отвори порти, обновеният пиано бар „ Монарх “ ще изненада всички свои посетители със специфичното присъединяване на Орлин Горанов в събота (24 март 2018 г.). Певецът, чиято звезда грее повече от 40 години на българската музикална сцена, ще зарадва своите фенове в обичания си Пловдив с богата палитра от свои и международни шлагери.  

За положителното въодушевление на гостите ще се погрижат, както всеки петък и събота, добилата популярност около присъединяване си в “Гласът на България “ Сандра, както и запаметяващият се глас на Артур Надосян. Купонът е обезпечен, и то единствено против вход от 15 лв. след 22:30 ч., а от 2 часа след среднощ - единствено против 5 лева

Елате да се позабавляваме дружно и да се насладите освен на положителните вокални осъществявания на артистите, а и на обновената визия на Live Club Monarch. Модерна и уютна конюнктура, положително обслужване, квалитетен алкохол и единствената по рода си нова музикална идея за гр. Пловдив. Тя съчетава едни от най-хубавите поп шлагери у нас и в чужбина с балканските ритми, които нападат след 02 ч. Всичко това, събрано на едно място, можете да намерите само и единствено в Live Club Monarch. Очакваме ви!  

За резервации: 0877 220 007.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР