Само месец, след като новината, че в Банско няма да

...
Само месец, след като новината, че в Банско няма да
Коментари Харесай

Кметът на Банско с призив: Да спрем с дискусиите за нощните клубове и да изчакаме прокуратурата

Само месец, откакто новината, че в Банско няма да има повече нощни клубове, или еротични питейни заведения, и обществеността в града се разтресе от нов скандал. Този път той пристигна от кмета на града - Георги Икономов, който съобщи в обществената мрежа, че не поддържа концепцията за повече клубове и ще чака прокуратурата да вземе крайното решение.
" По мотив назначената от Окръжна прокуратура инспекция по решението на Общинския съвет Банско, с което се планува прекъсването на бъдещо разкриване на еротик питейни заведения и нощни заведения, моля обществените и медийни мнения да бъдат прекъснати до нейното дефинитивно привършване.
Разбирам големия публичен интерес, както имам вяра в безпристрастната работа на Прокуратурата и изрично смятам, че ще вземе своите решения въз основа на законовите разпореждания.
Аз персонално приключвам всевъзможни изказвания по тематиката , без значение от настояването на медиите, и приканвам всички да изчакаме приключването на инспекцията. Заглавия от рода " Прокуратурата пожела още еротик питейни заведения в Банско ", изрично не съответстват с моето мнение и не дават отговор на обективната истина " - съобщи той.
Припомняме, че прокуратурата се намеси след взето решение на общинския съвет на Банско за прекъсване на отварянето на повече клубове. В града сега има над 30 клуба, като съгласно решението на администрацията на общината, се целяло връщане към старинния жанр на Банско , а не превръщането му в лъскаво място. Очаква се прокуратурата да дефинира дали решението на общинския съвет е законосъобразно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР