Само месец преди Ашли Греъм да роди първото си дете,

...
Само месец преди Ашли Греъм да роди първото си дете,
Коментари Харесай

Ашли Греъм, Vogue и януарският брой на изданието

Само месец преди Ашли Греъм да роди първото си дете, тя театралничи на корицата на януарския брой на Voguе.

По време на бременността свикнахме да виждме plus-size модела без облекла, защото Ашли беше решила да държи почитателите си в течение за това по какъв начин се трансформира тялото ѝ през тези месеци. За корицата на Vogue обаче, моделът театралничи пред Ани Лейбовиц в необикновен тоалет на Oscar de la Renta.

В изявлението за списанието тя разкрива повече детайлности към бремеността си и метода, по който се е чувствала. Според нея, уплахата е изцяло естествена, тъй като доста неща се трансформират, а това е стресиращо.

" Винаги съм се харесвала такава, каквато съм, и постоянно съм имала надзор върху тялото си. По време на бременността обаче усетих различен живот в мен, който ми споделяше, че контролът към този момент не е мой ", добавя Ашли.

Моделът постоянно е насърчавала хората да бъдат себе си и да се харесват по метода, по който наподобяват. Тя обаче не крие, че по време на бремеността си е имала моменти, в които е имала чувството, че не е толкоз красива и е извънредно самотна. Точно тогава е чувствала, че никой не я схваща.

Ашли обаче е разкрила своя метод да се оправи с това, откакто по съвет на стилистката си се е сближила с други бременни дами, които имат или са имали същите проблеми като нея.

Затова и е потърсила за препоръки и редица звезди, които към този момент са минали през това, като Ким Кардашиян и Серина Уилямс.

Ашли Греъм не пропусна да разяснява и хормоналните промени през тези девет месеца, като призна, че ѝ се е предписание секс непрестанно.

" Сексът по време на напреднала бременност обаче може да бъде предизвикателство, тъй като поради големия стомах, който стърчи, се постанова да се изберат и най-подходящите пози за секс ", прецизира моделът, като добавя, че брачният партньор й Джъстин Еврин непрестанно е бил до нея и я подкрепял във всичко.

Ашли Греъм не пропусна да качи няколко кадър от фотосесията за Vogue в Instagram профила си, като благодари на почитателите си и изрази вълнението си от първата независима корица за американското издание. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР