Само Мариупол е обсаден. Никой няма да се предаде там.

...
Само Мариупол е обсаден. Никой няма да се предаде там.
Коментари Харесай

Оръжеен експерт: Митът, че руската армия ще смачка всички за 72 часа, се развенча

Само Мариупол е обсаден. Никой няма да се съобщи там. Още повече, че там е и част от по този начин известния полк „ Азов “. Това описа в ефира на Нова телевизия оръжейният специалистът Калин Димитров, който познава украинската войска от вътрешната страна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2438
През 2014 година той е работил с два от по този начин наречените Първи доброволчески батальони. Единият е батальонът „ Днепър ” от град Днепро, както и с батальона „ Донбас ”. Това са батальони от Националната армия на Украйна.

По думите му Украинската войска се е трансформирала доста след 2014 година „ Руската инвазия много се задъхва. Те водят война в проруски територии, където трябваше да е най-лесно за тях. Но се вижда, че срещат опозиция “, сподели Димитров.

 Неговото персонално мнение е, че Русия към този момент е изгубила войната. „ Точно тази войска ли щеше за 72 часа за смачка НАТО. Мита, по какъв начин тази войска ще смачка всички, се развенча “, сподели той. Димитров не отхвърли опцията да се стигне до затваряне на небето над Украйна.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР