Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че

...
Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че
Коментари Харесай

Русия: Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна

Само луди хора, лишени от морал, могат да позволен, че Русия има желание да нападне Украйна. Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова пред телевизионния канал Rete4, оповестява TeleTrader.

Критиките й бяха ориентирани към

Тя акцентира, че Москва е упреквана само за преместването на войски през личната си територия и упрекна Съединените щати, че измислят сюжети към Украйна, за да накарат Германия да се откаже от газопровода " Северен поток 2 ", който придвижва съветски газ към Западна Европа.
 Зеленски разгласи, че Русия ще нападне Украйна на 16 февруари
Зеленски разгласи, че Русия ще нападне Украйна на 16 февруари

Президентът зове за " Ден на единството "

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.

Въпреки всички спекулации, през вчерашния ден съветският външен министър Сергей Лавров, защото съгласно него има късмет за разрешаване на рецесията в Украйна по дипломатически път. Държавният глава се съгласи.
 Гражданите на Украйна, от баби до деца, се готвят да защитят страната от съветска инвазия
Гражданите на Украйна, от баби до деца, се готвят да защитят страната от съветска инвазия

Напрежението продължава да пораства

Впоследствие обаче стана ясно, че в Украйна през последните седмици.

Вчера английският министър председател Борис Джонсън дефинира обстановката като " доста, доста рискова " и прикани президента на Русия Владимир Путин да отстъпи от " " .

От своя страна украинският президент за Ден на единството и предизвести, че точно на този ден може да стартира съветска инвазия в страната му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР