Само който не е гледал Фермата не симпатизира на Бети

...
Само който не е гледал Фермата не симпатизира на Бети
Коментари Харесай

Бети и Ники от Фермата посрещнаха най-хубавия Никулден СНИ...

Само който не е гледал " Фермата " не симпатизира на Бети и Ники – именитите наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на шоуто. Двойката отпразнува евентуално най-хубавия си Никулден до момента, написа ladyzone.bg.

Двете им внучета близнаци, които се родиха през октомври и до момента бяха при другите баба и дядо в Самоков, се прибраха в Хасково тъкмо за празника.

„ Фермерчетата се прибраха. Това е най-хубавият подарък “ – показа Бети пред LadyZone.bg.



Празникът е доста прочувствен и тъй като за едното внуче това е първи имен ден. Момченцето бе кръстено на дядо си Николай, а момиченцето се споделя Мадлен по името на другата си баба, „ с цел да има баланс “ – както разясни Бети преди месец.

„ Тази година шаранът не е пълнен, а пържен, тъй като децата по този начин го избират. Имаме и див лаврак, уловен от наши другари край Атина. Огромен е, несъмнено е по-голям от бебетата “ – описа Бети, смеейки се.



Преди време фамилията сътвори първата сертифицирана касапница за телешко био месо. В средата на октомври те гостуваха на участниците в сегашния сезон на „ Фермата “ и им подариха от тяхната Съчанлийска луканка, кръстена на село Съчанлъ в Беломорска Тракия, откъдето е родът на Николай.



Бети и Ники имат четири деца. Петя, която неотдавна стана майка, се грижи за онлайн магазина. Синът им Димитър учи ветеринарна медицина в Стара Загора и през уикендите се прибира в стопанството, с цел да оказва помощ в работата. Другите две деца на именитите наставници – Калина и Александра, са в 8-ми клас и учат в Езиковата гимназия в Хасково.

Снимки: Личен списък

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР