Само, когато сме заедно и са обединени усилията на централната,

...
Само, когато сме заедно и са обединени усилията на централната,
Коментари Харесай

Лазар Лазаров: Само с обединени усилия на централната и местна власт ще има добри резултати

" Само, когато сме дружно и са обединени напъните на централната, локалната власт и представителите на сектора, единствено тогава можем да реализираме положителни резултати. Днешният празник е извънредно прекрасен, по тази причина че въплъщава очакванията на всеки един за по-добра годишна продукция и за по-добро бъдеще ". С тези думи служебният вицепремиер и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров заряза лозите в Поморие. Церемонията се състоя в землището на града във връзка днешния празник - Трифоновден, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

На събитието участваха Тодор Джиков, заместник-министър на земеделието, регионалният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова, кметове на общини.

" Това, което ние като страна ще създадем, е да поддържаме бизнесмените и локалните управляващи за възстановяване стандарта на живот и опциите за насърчаване на бизнеса. Днес ще отправим и една молитва, една вяра за по-добра година, а тя ще бъде такава ", добави Лазаров.

Пред публицисти Лазаров заяви, че са извършени срещи с представители на сектора, като предстоят и още такива. На част от срещите са коментирани провокациите, свързани с възобновяване на масивите след естествените бедствия, които са сполетяха района на Поморие и Бургас на 17 септември м.г.

" Миналата година бяхме тук на тези лозови масиви, които бяха унищожени от бурята. Сега сме извънредно щастливи и изпълнили уговорката си към лозарите, да споделим днешния празник и да пожелаем Трифон Зарезан да пази и закриля лозята и да има задоволително грозде за вино ", сподели регионалният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР