Само Григор Димитров ще е българският представите на последния турнир

...
Само Григор Димитров ще е българският представите на последния турнир
Коментари Харесай

Мико и Томова не успяха да влязат в основната схема на Ю Ес Оупън

Само Григор Димитров ще е българският визиите на последния шампионат от Големия шлем Ю Ес Оупън, откакто Виктория Томова и Димитър Кузманов отпаднаха на крачка от влизане в главната скица.
Прочетете още
Пловдивчанинът Димитър Кузманов загуби с 1:2 сета в директна борба за влизане в главната скица против американеца Брендън Холт.

Американецът поведе с 6:4 след първия сет, само че Мико изравни - 6:3. Стигна се до трета решителна част, която беше прекратена поради дъжд при резултат - 5:3 и 40:30 за Холт. След подновяването американецът съумя да завоюва с 6:3 и по този начин Кузманов отпадна в квалификациите. 

Първата ракета на България Виктория Томова претърпя проваляне в третия, финален кръг на квалификациите на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. Българката загуби от Виктория Кужмова от Словакия с 4:6, 4:6 за час и 30 минути игра.

Българката изостана с 0:3 гейма в първия сет, навакса до 3:4, само че в идващия гейм представителката на Словакия избави седем точки за пробив и завоюва с 6:4. Последва медицински таймаут за Томова поради проблем с левия гален, само че при започване на втората част тя съумя да поведе с 4:1.

Виктория Кужмова обаче завоюва идващите пет гейма и стигна до крайната победа, възползвайки се от втория си мачбол, с което си обезпечи влизане в главната скица на последния шампионат от Големия шлем.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР