Само година и половина след откриването си, InterContinental Sofia се

...
Само година и половина след откриването си, InterContinental Sofia се
Коментари Харесай

InterContinental Sofia за успеха в хотелиерството

Само година и половина след откриването си, InterContinental Sofia се утвърди като водач в хотелиерството в България, като откри сполучлив модел на най-голям стандарт в предлаганите услуги във всяко отношение. Хотелът, който съумява да удовлетвори и най-големите условия на локални и задгранични посетители с изтънчения си дизайн, непостижим комфорт и петзвездно обслужване, издига на напълно ново конкурентно равнище визиите за разкош в промишлеността. Свидетелство за тези триумфи са и поредицата от призове, извоювани от хотела през 2019 година измежду които „ Най-добър нов хотел в Европа “ и „ Най-добър хотел в България “ към влиятелните Световните награди за туризъм 2019. Хотелът е победител и в Световните награди за първокласни хотели 2019 и притежател на голям брой вътрешни за веригата призове.

Това са самопризнания както за най-високите стандарти за качество, които InterContinental Sofia покрива, по този начин и за ползотворните условия на труд, които обезпечава на своите чиновници. „ Отличните резултати на InterContinental Sofia по всички индикатори на хотелското обслужване са факт с помощта на невероятния ни екип от експерти – от пиколите, през чиновниците на рецепция, храни и питиета, хотелско домакинство, до администрация. Без отдадеността и усърдието на всеки един от тях, това не би било допустимо. “ – споделя Генералният управител господин Анджело Зукала. Ефективността на чиновниците и обезпечаването на по-високи здравословни и безвредни условия на труд се подсигурява от настоящия Съвет по обществени действия. Благодарение на него се провеждат разнородни събития за чиновниците, включващи спортни и развлекателни действия, празнуване на рождени дни, излети измежду природата, отдих и грижа за здравето, образования за повишение на знанията и квалификацията и други Според господин Зукала, положителното показване на всяка една компания се дължи на първо място на удовлетворението на чиновниците, което се реализира посредством баланс сред работа и развлечение. Ефективността на мениджмънта в тази посока е изтъкнат от впечатляващите резултати от изследването за задоволеност измежду чиновниците, което тази година е над 90 % за хотела.

Като част от дейностите си за корпоративна обществена отговорност, InterContinental Sofia интензивно предизвиква включването на всички чиновници в огромната самодейност „ Да почистим България дружно “, с разчистване на паркове или реновиране на уреди. Освен това се провеждат редица други доброволчески начинания, като „ Ден без електричество “ и „ Ден без коли “. Малко след отварянето си, хотелът замества всички пластмасови сламки с такива от паста, намалявайки фрапантно използването на пластмаса. През 2020 година следва въвеждането на по-големи разфасовки за шампоан и еликсир за многократна приложимост. Както за екипа в София, по този начин и за цялата верига, опазването на околната среда посредством понижаване използването на пластмаса и излъчването на въглеродни излъчвания във въздуха е от значително значение за бизнеса с грижа за Планетата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР