Само едно състезание след началото на сезон 2023 във Формула

...
Само едно състезание след началото на сезон 2023 във Формула
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Какво се случва във Ферари?

Само едно съревнование след началото на сезон 2023 във Формула 1 Ферари окупира медийното пространство с следващата си вътрешна драма и борбата за власт, както наподобява в профил. А представянето на пистата, което в Бахрейн не беше по никакъв начин безапелационно остана на назад във времето. Какво тъкмо се случва във Ферари? Отговорът на този въпрос търсят водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков , само че това надалеч не е най-интересната тематика в предаването.

На Sportal Motorsport гостува трикратната европейска рали шампионка Екатерина Стратиева, която ни описа за проектите си за новия сезон, както и за обичаните си ралита в Европейския рали шампионат.

Гран При на Саудитска Арабия тази седмица дава обещание да е доста по-оспорвано съревнование спрямо конкуренцията на “Сахир ” и конкуренцията на Макс Верстапен ще е доста по-близо до представянето на Ред Бул. Дали обаче Макс ще успее да завоюва втора поредна победа?

В края на месец март започва и новият сезон в MotoGP, а през уикенда приключи последният предсезонен тест в Португалия. Световният първенец Франческо Баная и Дукати приключиха тестванията на върха на класирането и първите кръгове дават обещание сложни надпревари за противниците им. А на Марк Маркес и Хонда сме отделили особено внимание.

И на финала, само че не по значимост - за първи път след 2020 година рали “Мексико ” се завръща в Световния рали шампионат. Кой ще е любимец? Въпросът е доста значим, защото водачите в класирането след първите две ралита Ойт Танак и Кале Рованпера несъмнено ще са в ролята на догонващи. Дали пък Себастиен Ожие няма да вземе 7-ата си победа в Мексико?

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР