Само едно нарушение бе установено при съвместна проверка на Министерството

...
Само едно нарушение бе установено при съвместна проверка на Министерството
Коментари Харесай

Установено е едно нарушение при проверка на автобусните превози през „Капитан Андреево“

Само едно нарушаване бе открито при взаимна инспекция на Министерството на туризма, " Икономическа полиция ", Държавната автомобилна администрация и Комисията за отбрана на потребителите на автобусните транспорти през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ". Това заяви след привършване на 24-часовата ревизия Мария Забилева от Министерството на туризма. 

За първи път предприехме нощна инспекция на граничен пункт, посочи тя. В един от рейсовете липсваше фактура за услугата на туристите, разясни Забилева.

Тя добави, че взаимните инспекции ще продължат в разнообразни изрезки на денонощието. Всички тествани 15 рейса са пътували за фестивала на лалето в Истанбул. 

В същото време съгласно информация на " Гранична полиция " няма засилен трафик от югоизточната ни съседка по отношение на парламентарния избор на 2 април. За две денонощия от Турция у нас във вторник и сряда са влезнали 141 рейса и 3 197 леки автомобила. За същия интервал през миналата седмица рейсовете са били 148, а колите – 3 648. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР