Само една трета от компаниите планират увеличение на персоналаВ условията

...
Само една трета от компаниите планират увеличение на персоналаВ условията
Коментари Харесай

ИТ отделите са претоварени, решението е автоматизация

Само една трета от фирмите възнамеряват нарастване на личния състав

В изискванията на хиперконкуренция към ИТ отделите се слагат извънредно високи условия (снимка: CCO Public Domain)

Около две трети от фирмите по света изпитват увеличаващо се натоварване на ИТ отделите си. В същото време единствено една трета от организациите възнамеряват да привлекат спомагателен ИТ личен състав, сочи изследване на 451 Research, на което се базира разбор на мрежовия производител Cisco.

Според специалистите, в изискванията на хиперконкуренция към ИТ отделите се слагат извънредно високи условия. За да се съгласуват бизнес потребностите и наличните запаси, фирмите се нуждаят от новаторски принадлежности за разбор и автоматизация, движеща мощ за които са данните, а основата – изкуственият разсъдък и технологиите за машинно образование.

Решения от този клас вкарва на пазара Cisco. Те са ориентирани към възстановяване на ръководството на потребителите и приложенията в цялата корпоративна мрежа – от университетските и териториалните мрежи до центровете за данни и границите на „ интернет на нещата ”.

Изкуственият разсъдък и технологиите за машинно самообразование оказват помощ на предприятията да дефинират целите при решаването на проблеми, да работят по-активно и изпреварващо, разясняват от Cisco. Това ще окаже доста влияние както върху мрежовите интервенции, по този начин и върху виновните за тях ИТ отдели.
още по тематиката
Благодарение на автоматизацията и разбора, експертите и мрежите – в частност, тези на Cisco – ще могат да дават отговор на условията на утрешния ден, допълват от мрежовата компания пред ComputerWeekly.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР