Само една седмица може да доведе до положителни промени в

...
Само една седмица може да доведе до положителни промени в
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 12 до 18 юни

Само една седмица може да докара до позитивни промени в живота ви, най-важното е да се отнасяте вярно към " уроците ".

Карта Таро на седмицата от 12 до 18 юни – „ Страница на пентаклите “

Живей и се учи. Именно тази прощална дума ще ни съпътства през цялата седмица. Колкото повече съумеете да попиете новото и непознатото, толкоз по-широко ще можете да погледнете на себе си и на околния свят извън. И тук не става въпрос единствено за обучение в същинския смисъл на думата, въпреки че спомагателните курсове, семинари, лекции, подкастове и уроци сигурно също ще дадат резултат.

В по-широк смисъл „ Страницата на пентаклите “ ни припомня, че на пътя на всеки може да има трудности и ориста постоянно може да подлага на тестване силите ви. Ако гледате на компликациите като на непробиваеми трудности, които работят против вас, за жалост, седмицата единствено ще ви разстрои и ще отнеме силите ви

Опитайте се да се отнасяте позитивно към всевъзможни компликации: от тези житейски уроци можете да извлечете потребни поучения, които сигурно ще ви бъдат потребни в живота. Неслучайно споделят, че цялостен живот помним и благодарим на строгите учители.

Този метод е подобаващ за всяка област на живота, без значение дали става дума за работа или взаимоотношения. Бъдете деликатни с сътрудниците си и се вслушвайте изключително деликатно в мненията и желанията на шефа. Може би през тази седмица ще откриете изчезналия пъзел, който ще даде подтик на кариерата ви напред.

Когато става въпрос за взаимоотношения, бъдете толерантни към колегата си и се пробвайте да не бъдете враждебни към реакциите, които ви предизвикват отрицателни страсти от първия път. Колкото по-спокойно се отнасяте към околните си през тази седмица, толкоз по-силна ще стане връзката ви.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР