Само една седмица и тази диета дава невероятен резултат –

...
Само една седмица и тази диета дава невероятен резултат –
Коментари Харесай

Враг Номер 1 На Нежеланите Мазнини И Затлъстявания Седи На Рафта Ви, А Вие Не Подозирате!

Само една седмица и тази диета дава необикновен резултат – до минус 6 кг. Както се споделя, на ниска цена и радостно по празниците!

Желатинова диета

Предимства на желатиновата диета

Какви проблеми пораждат по време на диета? Първо, чувството за апетит. Това се случва неизбежно незабавно откакто тялото открие липса на калории. Второто нещо, което може да ви изненада, е цената на здравословните храни. Сега е по-евтино да си купите огромна пица, в сравнение с да извършите пълноценна салата за цялото семейство.

Тези и други странични резултати при загубата на тегло изчезват изцяло, в случай че включите желатин в диетата си.

Жълта комбинация

Калоричното наличие на чисто желе (без добавена захар) е 60 kcal. То заема доста пространство в стомаха, като непрекъснато потиска чувството за апетит. В същото време тяхната енергийна стойност е доста понижена!

Желето съвсем няма въглехидрати и мазнини, то е съвсем чист протеин, а точно колаген. Лесно се всмуква, укрепва ноктите, кожата и костите. Останалите 15% от желето обогатяват тялото с потребни микроелементи: калций, магнезий, натрий, калий, флуор и аминокиселини.

Диетични условия

Има няколко метода да отслабнете с желе: коренно, умерено и елементарно.

В първия случай желето съставлява огромна част от диетата, само че би трябвало да бъде разнообразно с овесени ядки и сушени плодове, с цел да не поврежда червата (за една седмица може просто да прекъсне диетата).

Вторият способ се основава на замяната на едно или две хранения дневно с желе. Например, консумирайте закуската и вечерята си на ниско калорични десерти на основата на желатин, а останалите хранения си ги правете пълноценни, написа " За дамата ". Това може да бъде печени пилешки гърди или парче месо със зеленчуци и зърнени храни (или макаронени изделия).

Третият метод – желатин за намаляване. Трябва да я приемате преди закуска всяка заран в продължение на 7 дни, с цел да подобрите храносмилането и да увеличите метаболизма. Това е уместно за тези, които възнамеряват да отслабват посредством извършения.

Отслабване – тайната рецепта за бързи резултати

1 ч. л. желатин
250 мл топла вода
100 мл гореща вода
1 ч. л. мед

Залейте желатин с топла вода вечер и оставете да се надуе до сутринта. След това прибавете мед, разбърквайте и прибавете вряла вода. Нека желатинът се разтвори добре и пийте половин час преди хранене.

Какво да приготвите желатин, с цел да отслабнете? Предлагаме Ви желе въз основата на млечни артикули с добавка пресни или замразени плодове – най-хубави другари в битката против непотребни килограми.

Всички типове желета са добре пристигнали.

Това е един от дребното в действителност вкусни способи за бърза загуба на тегло. Можете да се върнете към него още веднъж не по-рано от 3 седмици. Кой знае, може би няма да е належащо да се върнете – просто би трябвало да включите желе в главната си диета.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР