Само една от 50 сделки по време на Черния петък

...
Само една от 50 сделки по време на Черния петък
Коментари Харесай

Само една от 50 стоки на Черния петък е с реално намаление

Само една от 50 покупко-продажби по време на " Черния петък " е на най-ниската си цена в деня на разпродажбите, съгласно разбор на миналогодишното събитие от водеща потребителска група във Англия.

Проучване, направено от Which?, на подборка от предложения на 25 ноември 2022 година, е открило, че единствено 2% от предлаганите артикули не са налични на същата цена или по-евтино в границите на шест месеца преди или след тази дата.

Клиентите бяха посъветвани да бъдат внимателни във връзка с офертите и да създадат известно изследване, преди да се втурнат за огромни покупки в " Черния петък "  - ден на отстъпки, станал известен в Обединеното кралство и в други страни през последните години, употребявайки модела от Съединени американски щати, където той се пада ден след Деня на благодарността, написа Pariteni.bg.

От Which? са анализирали 208 покупко-продажби предходната година в осем огромни търговци на дребно на артикули за дома и техника, в това число Amazon, Argos и Currys.

От тези 208 продукта единствено пет са били най-евтини на самия " Черен петък ". Като един от най-ярките образци Which? показва слушалките Apple AirPods (второ поколение), които са били понижени в Argos и Currys от 139 на 119 паунда, а в действителност са били предлагани по-евтино от цената им за " Черния петък " всеки ден сред 25 май и 9 септември - от 99 до 109 паунда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР