Само една малка крачка остава от преминаването на звездата на

...
Само една малка крачка остава от преминаването на звездата на
Коментари Харесай

Финални щрихи делят Лукоки от трансфер в Турция

Само една дребна крачка остава от прекосяването на звездата на Лудогорец Джоди Лукоки в турския Трабзонспор. Според авторитетното локално издание "Фанатик ", договарянията сред двата клуба към този момент са на финалната права.

Играчът към този момент има съглашение за персоналните си условия в новия си отбор, а управленията даже към този момент са обсъждали възможната договорка. Очаква се единствено да си свидлив ръцете за трансферната сума, като турците са склонни на взаимни отстъпки.

Според информациите на "Фанатик " досега, желаната от разградчани цена за холандското крило е 2 млн. евро, до момента в който от Трабзонспор в началото са давали половината от нея. Но в този момент управлението на черноморския отбор е готово да се приближи оптимално до мечтаната от българския първенец трансферна сума.

Лукоки направи доста мощна есен, а венецът в нея беше голът в мрежата на Ференцварош преди една седмица, с който Лудогорец се класира за пролетната фаза на Лига Европа. Отдавна към него има интерес от задгранични клубове, а Трабзонспор го искаше и през лятото. Сега обаче договорката наподобява все по-близо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР