Само една дума е достатъчна да нарани любимия човек. Но

...
Само една дума е достатъчна да нарани любимия човек. Но
Коментари Харесай

5 фрази, които водят до раздяла

Само една дума е задоволителна да нарани обичания човек. Но също така изреченото може и да съсипе връзката с него. И за това не е належащо казаното наложително да е нещо отрицателно. Има изречения, които въздействат негативно на подсъзнанието.

Ето какво в никакъв случай не би трябвало да казвате на колегата си, с цел да не съсипете връзката си с него.

1. " Той/тя има повече "

Първата заповед за щастлива връзка - не сравнявайте нито колегата си, нито себе си с останалите хора! Забравете, че другите имат освен това от вас. Това предписание важи най-много за интимния живот.

Не сравнявайте мъжа си и изключително някои интимни моменти с него, с тези от връзката ви с някогашни сътрудници.

2. " Ако не ти харесва, остави ме "

" Ако не ти харесва, напусни ме " и " Ако не ти харесва, да се разведем " - тези изречения могат да " програмират " към разлъка всеки, който ги чува прекомерно постоянно.

Рано или късно подсъзнанието на колегата ви ще одобри, че е пристигнал моментът за разлъка.
Знаците, че любовта си отива
В света на човешките взаимоотношения постоянно се случва любовта да е отминала. Двойката продължава да живее по инерция, хората привикват еди...
Прочети повече
3. " Ти би трябвало да се грижиш за мен "

Друга фраза, която може да унищожи връзката ви е " Ти би трябвало да се грижиш за мен ", " Трябва да ме заведеш на отмора " и така нататък

Запомнете, че никой не дължи нищо на никого. В фамилния живот всичко би трябвало да се случва по взаимно предпочитание.

4. " Писна ми от всичко "

" Уморен съм ", " Уморен съм от всичко ", " Светът е толкоз неприятен ", " И ти не правиш нищо " - това също за неразрешени изречения.
7 красноречиви признака, че следва бракоразвод
Съпругата подлага на критика брачна половинка си непрестанно, рядко вижда напъните му, двойката има проблеми в половия си живот - бракът евентуално...
Прочети повече
Не всеки, даже и най-търпеливият човек, може да слуша непрекъснато циврене и недоволства. И даже когато любовта сред сътрудниците е доста мощна, в случай че единият от тях избере позиция на „ безконечната жертва “, това може да съсипе връзката им.

5. " Нищо не ми би трябвало "

Ако обичаният желае да ви направи подарък, само че вие отказвате, заявявайки че това е прекомерно скъпо или не е вас, няма да му позволите да освободи позитивната си сила към вас и това ще докара до нейното угнетяване.

В този случай липсва енергиен продан сред сътрудниците, което също може да докара до разлъка.

Ако желаете да запазите връзката си, започнете да приемате, спрете да очаквате, започнете да давате, да изпитвате благополучие и наслада.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР