Само един поглед е достатъчен, за да разберем какво изпитва

...
Само един поглед е достатъчен, за да разберем какво изпитва
Коментари Харесай

5-те зодии със зли очи

Само един взор е задоволителен, с цел да разберем какво изпитва индивидът против нас - обич, ненавист, наслада, възмущение, удивление или злоба.
Независимо дали имаме вяра, или не, в живота ни постоянно има място за мистичното и непознатото. Погледът на някои от представителите на зодиака е толкоз мощен, че може да провокира несгоди в живота ни. Ето кои са те.
Телец
Телецът е знак, който има мощна сила и дарба да нервира съвсем всеки човек: без значение дали е дете или възрастен. Този знак чака цялостно доверие от околните си хора. Следователно, когато зародят съмнения по отношение на честността на другите, тъмните мисли могат да се заселят в главата на Телеца. Колкото по-дълго продължава обстановката, предизвикала тези усеща, толкоз повече отрицателна сила ще се излее върху индивида.
Близнаци
Близнаците са занаятчия на острите думи и това, което споделят, реализира стремежи резултат съвсем мигновено и се запечатва трайно в съзнанието на близките.
С думите си представителите на този знак могат по едно и също време откровено да пожелаят благополучие и да изпратят злощастие. За страдание Близнаците не са наясно със силата на думите си.

Дева
Девата е човек със скрити гении. За страдание „ злите очи “ са един от тях. Понякога Девите реагират прекомерно мъчително на триумфите на другите. Особено когато имат сложни дни, те несъзнателно могат да настроят човек на отрицателна вълна.
 Как украсява за Коледа всяка зодия Как украсява за Коледа всяка зодия
Обожаваме Коледа и към този момент извадихме кутиите с коледна декорация. Елхата е изправена, звездата свети от горната страна, а цялата къща е опасана с гирлян...
Девите не знаят, че всяка дума, произнесена на глас, може да се сбъдне и да донесе огромни проблеми на човек.
Скорпион
Достатъчен е единствено един взор на Скорпиона, с цел да навреди на силата ви и да ви лиши от шанс. Този знак носи най-голямата заплаха на своите врагове. Огромната сила, присъща на всички Скорпиони, им разрешава да доближат огромни висоти в окултните практики.
Козирог
Козирозите не имат вяра в езотериката в живота. Но в същото време имат мощна сила и вродена дарба да нервират близките. Гняв, злоба или възмущение - това е най-често повода за " злите очи " на Козирога. Този знак не понася хората, които са на по-високо равнище в обществената стълбица от него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР