Само един магистрат иска да поеме ръководството на Окръжния съд

...
Само един магистрат иска да поеме ръководството на Окръжния съд
Коментари Харесай

Само един магистрат иска да поеме ръкводството на Окръжен съд - Враца

Само един магистрат желае да поеме управлението на Окръжния съд във Враца след отдръпването на Надя Пеловска, научи BulNews.bg. Документите си в оповестения от Висшия правосъден съвет конкурс е подал само арбитър Мирослав Досов.
Припомняме, че в средата на месеца изтича 5-годишният мандат на досегашния началник на храма на Темида. Надя Пеловска разгласи преди дни, че няма да се кандидатира още веднъж, заради здарвословни аргументи. От Висшия правосъден съвет оповестиха процедура за избор на нов ръководител, който да бъде отпред на правораздавателната институция в идващите 5 години.
„ Мотивите да се кандидатирам и да вземам участие в оповестения конкурс за заемане на длъжността административен началник на Окръжен съд – Враца се основават на повече от 25-годишния ми трудов стаж като арбитър, на опита, на качествата и уменията, които съм придобил по време на работата си. Допълнителен претекст е и убеждението ми, че длъжността ръководител на Окръжния съд във Враца следва да се заеме от арбитър, който познава активността на съда, както и професионалните и персонални качества на съдиите и чиновниците, работещи в него”, се споделя в концепцията на магистрат Мирослав Досов за поста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР