Само един изстрел е възпроизвел военният, който снощи рани двама

...
Само един изстрел е възпроизвел военният, който снощи рани двама
Коментари Харесай

2 минути преди стрелбата: Раненият мъж подал сигнал в полицията, че военният е спрял пред гаража му

Само един изстрел е възпроизвел военният, който нощес рани двама до моста на Герджика. Както TrafficNews заяви, мотивът за кървавата кавга е погрешно паркиран автомобил. Това удостовери и зам.-директорът на пловдивската полиция Димитър Събчев. 
Прочетете още
По първични данни 32-годишният боен спрял колата си пред гаража на различен 32-годишен мъж на улица " Въча " 3, с цел да отиде и да си вземе храна от непосредствен ресторант. 

Собственикът на гаража записал непозволено паркиралия автомобил и подал сигнал в полицията като помолил за подпомагане органите на реда. По мотив сигнала екип на Трето районно управление (на МВР) тръгнал към адреса. 

" Две минути след първия сигнал неизвестен жител подава втори сигнал, че на същия адрес има простреляно лице. Служители на Трето районно управление (на МВР) минута, две по-късно идват на място и откриват две лица с огнестрелни рани - на 32 и 34 години.  Установено е и лицето, произвело изстрел със законно притежаван револвер. Той е военнослужещ в Българската войска. Линейка е откарала потърпевшите в УМБАЛ " Св. Георги ", изясни Събчев. 

Вторият потърпевш мъж е бил на неправилното място в неправилното време и по този начин инцидентно се е озовал на пътя на патрона, предопределен за притежателя на гаража. Такива са най-малко първичните данни от следствието.

Отново съгласно предварителни данни в полицията двамата набори - военният, който е стрелял, и жертвата му - притежателя на гаража, не са имали връзки преди случая. По информация на TrafficNews от живущи в региона, двамата са се познавали и са имали отдавнашен спор.  

Какво и от УМБАЛ " Св. Георги " оповестиха, и двамата потърпевши са в устойчиво положение и отвън заплаха за живота. 

Тече инспекция дали военнослужещият е носил вярно и съгласно нормативната уредба законно притежаваното си оръжие, което е употребявал за разпра. Военна прокуратура е поела случая, а стрелецът е арестуван за 24 часа. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР