Само един-единствен човек те обича още преди да те е

...
Само един-единствен човек те обича още преди да те е
Коментари Харесай

10 неща, които майка ти никога няма да ти каже

Само един-единствен човек те обича още преди да те е видял и това е индивидът, на който дължиш своя живот. Майката постоянно крие от нас тъгите и паниките си и омаловажава болките, свързани с майчинството. Виж нещата, които майка ти в никакъв случай не би ти споделила само с цел да те защищити и резервира усмивката на лицето ти:

1. Карал/а си я да плаче... доста пъти

Било от наслада, тъга или боязън - майчината любов я кара да плаче, само че най-силно можеш да я разтроиш точно ти.

2. Тя искаше последното парче торта

Винаги ще даде всичко на теб, ще пренебрегне себе си постоянно, тъй като ти си най-важното нещо на света за нея, по-важно от самата нея... последния си залък от устата, ще смъкна ризата от себе си, с цел да те облече единствено за теб, нейното богатство.

3. Боли я

И постоянно я е боляло... Да бъдеш майка значи да правиш жертви всеки ден и то с усмивка на лицето. Никога няма да признае за болките си, тъй като е твоя закрилница. 

4. Винаги се е страхувала

Дори в този момент, когато към този момент си огромно момче или момиче, тя не престава да се опасява за теб. Може да не го демонстрира, само че ти за нея постоянно ще бъдеш дребното ѝ детенце, което се криеше засрамено в прегрътките й.

5. Тя знае, че не е съвършена

За теб е най-хубавата майка, само че тя не има вяра в това. Тя не стопира да се укорява за всяка дребна неточност, която счита, че е позволила. Ръката на майката е нежна даже когато удря, тъй като майчинската обич е по-силна от всичко.

6. Гледала те е до момента в който спиш

" Майка, която в действителност е майка, в никакъв случай не е свободна. "

Оноре дьо Балзак

Всеки момент към теб й дава нови сили, с които да продължи грижите си...

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР