Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together

...
Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together
Коментари Харесай

Вечеряй, Радо с над милион гледания в Youtube

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together (Вечерай, Радо) ”, победителките в Сезон 5 на X Factor - 4Magic Валентина, Елеонора, Елия и Никол  реализираха първия си огромен триумф след края на формата. Проектът оглави освен формалната ранглиста за българска музика, само че и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и ефирен ефир.

  Към момента видеото и формалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. “Together (Вечерай, Радо) ” е и най-търсената ария в платформата Shazam в България.

Песента и видеото ще имат и впечатляващо разпространяване отвън България, защото Вирджиния Рекърдс са мобилизирали за плана огромна част от партньорската си мрежа. „ Амбициите ни за артистите, с които работим, са огромни. Вече сме подготвени да се борим и за интернационален триумф.

Дебютът на 4Magic се обрисува като един от най-силните за 2018-та ”, разяснява Саня Армутлиева. “Together (Вечерай, Радо) ” ще се излъчва в радио и ефирен ефир в над 15 страни, измежду които Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Полша, Турция, Гърция, Израел, Англия, Франция, Испания, Румъния, Италия, Германия, Австрия, Швейцария и други.

Видеоклипът на “Together (Вечерай, Радо) ” е сниман със съдействието на община Пловдив в границите на два дни на някои от най-интересните места в родния град на девойките – Античния спектакъл, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база.

„ Това е първият ни клип и страстта от претърпяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше много студено и прохладно, само че адреналинът ни оказа помощ да се оправим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot фрагментите, фотосите в Амфитеатъра, както и в Капана, където зад нас гореше огромен надпис 4Magic ”, описват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР