Само две седмици след като оцеля в зрелищна битка срещу

...
Само две седмици след като оцеля в зрелищна битка срещу
Коментари Харесай

Божидара Бакалова отива на дуел във „Фермата“ заради Владо Николов

Само две седмици откакто оцеля в зрелищна борба против Анита, Божидара Бакалова още веднъж ще излезе на арената на „ Фермата “, с цел да остане в хитовото риалити.
Ексцентричната дизайнерка се кротна откакто се завърна от първия двубой, само че явно настроенията против нея не престават с цялостна мощ. Снощи фермерът на седмицата Яни я избра за първи дуелист. А главната му причина се оказа, че ергенът се чувствал отчаян от нея, тъй като Божидара подкрепила Владо Николов, а не него на дуела сред двамата.

Подкрепата на Бакалова в действителност беше странна, защото персонално тя прати Владо на двубой, откакто той поведе протеста против приятеля й Мишо , който се държеше жестоко с дамите. Божидара към този момент упрекна Яни обществено в шуробаджанащина, тъй като пазел приятелките си Ивона и Виолета от двубой, а нощес той стимулира избора си и с тези нейни думи.

Дизайнерката одобри умерено новината, че още веднъж ще се бори за оцеляването си във „ Фермата “. „ Не ти се дразня, изборът ти беше верен, какъв брой са правилни претекстовете ти е различен въпрос “, изясни тя.

В диалог с Гечо обаче тя не пропусна да назова Яни селски шмекер и още веднъж да намеси името на волейболния първенец Владо Николов, който му преотстъпи мястото си, откакто го победи в зрелищна борба. „ Истината прозира. Владо го викна на двубой, тъй като го чу в обора по какъв начин щял да се скатава и да си почива. Той не знае, че Владо ще вземе справедливата страна. Още 30 прераждания му трябват, с цел да догони равнището на Владо “, редеше първата дуелистка.

Предстои довечера Божидара да реши кой желае да се изправи против нея на арената в неделя. Снощи дизайнерката продължи да се колебае сред юристката Дарина, която й се стори елементарен съперник, и Виолета и Ивона , които са от кръга на Яни. В предходната борба светската личност сподели неподозирани физически умения – увисвам 42 минути на мускули от греда и впечатли с прецизен мерник при пукотевица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР