Само два по-широки региона на Обединеното кралство се очаква да

...
Само два по-широки региона на Обединеното кралство се очаква да
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Норвежкият снежен взрив ще удари Обединеното кралство след дни - само 2 места ще бъдат пощадени

Само два по-широки района на Обединеното кралство се чака да избегнат снега идващия месец, защото синоптиците считат, че зимното време ще дойде от Скандинавия.

Усъвършенствани карти за моделиране на времето от WX Charts, употребяващи Met Desk, демонстрират, че снегът ще се движи в Обединеното кралство през втория уикенд на февруари. Говори се, че суровите условия се популяризират от далечния север на Шотландия до южното крайбрежие на Англия, с ветрове със стойност " 10 см на час " в събота, 10 февруари.

Сега Метеорологичната работа разкри, че ще има " по-голяма възможност от зимни условия " по това време - толкоз доста, че се счита, че единствено два района ще бъдат пощадени от обилни бели неща. За Северна Ирландия и Южна Англия не се предвижда сняг идващия месец, както е в този момент, макар че дълготрайните прогнози постоянно се трансформират.

Според WX Charts някои елементи на Обединеното кралство може да претърпят големи 26 см талази, защото снегът може да пада с 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР