Само два дни след публикацията на TrafficNews 1,5 км за

...
Само два дни след публикацията на TrafficNews 1,5 км за
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Пътни полицаи отпушиха тапата на 6-ти километър

Само два дни след обявата на TrafficNews " 1,5 км за 30 минути на Околовръстното?! Кошмарни тапи на колелото на 6-ти км всеки ден ", Пътна полиция - Пловдив се зае с метаморфоза на придвижването в региона. По разпореждане на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Димитър Балев, през днешния ден в 7.30 часа на място е бил изпратен патрул, който се е заел с ръчно контролиране на придвижването в кръговото.

Миналата седмица пловдивчани, работещи в региона алармираха за всекидневен проблем с трафика в сектора моста на Пещерско шосе - кръговото заран и Метро - кръговото вечер и помолиха за подпомагане от страна на Пътна полиция. " Полицаи контролираха ръчно придвижването от 7.30 до 8.30 часа, когато е най- огромното натоварване и през днешния ден запушване нямаше. Резултатът е добър и ще продължим с дежурствата там, с цел да помогнем пътуващите за работа да не губят толкоз време в трафика " разяснява за TrafficNews началникът на КАТ гл. контрольор Йордан Милушев. Според него казусът там се получава защото пътят, който влиза в кръвото кръстовище е еднолентов и става скупчване на коли. При вероятно разширение на Околовръстното този проблем няма да съществува, безапелационен е Милушев и дава образец с ремонтирания път Пловдив - Асеновград.

" Благодарни сме за бързата реакция на медията и полицията, през днешния ден нямаше никакви тапи и всички коли се изнесоха доста бързо " разясниха и работещи във компаниите в региона, които предходната седмица подадоха сигнала, че всяка заран са им нужни най- малко 30 минути, с цел да изминат разстояние от 2 километра на Околовръстното.

" Всяка заран е призрачен сън. Тръгвам час по-рано за работа, с цел да не закъснея ", разяснява пловдивчанин, който живее в Кючук Париж и работи в " Метро " на Околовръстното. В този сектор се влива цялото придвижване от Смолян, Кърджали, от селата от Родопска яка, колите, които излизат на автомагистралата. Същата запушалка, единствено че в противоположна посока има сред 17 и 18 часа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР