Само два дни остават до 16 юни, когато в 18:30

...
Само два дни остават до 16 юни, когато в 18:30
Коментари Харесай

Остават само два дни до благотворителния концерт „Всеки може да бъде щастлив“ – За щастлив и пълноценен живот на децата със синдром на Даун

Само два дни остават до 16 юни, когато в 18:30 часа Областната администрация на Пловдив ще трансформира фоайето си в концертна зала – за благотворителния концерт „Всеки може да бъде щастлив“ -За благополучен и пълностоен живот на децата със синдром на Даун. 

Събитието е със специфичното присъединяване на изключителния оперен артист Ивайло Михайлов и магичния проф. доктор Людмил Петков, който ще бъде на рояла.

„За мен е привилегия да се включа в концерта за децата, „оперирани“ от всички неприятни човешки качества, които ни демонстрират по какъв начин Светът може да стане едно по-добро място за всички“, по този начин Ивайло Михайлов отговори на въпроса какво го е стимулирало да бъде част от концерта „Всеки може да бъде щастлив“.

Оперният артист е един от най-знаменитите български тенори. Той е възпитаник на именития Калуди Калудов. Ивайло Михайлов пее на сцените в Палма де Майорка, Антверпен, Гент, Форе Насионал в Брюксел и доста други. Най-силните му функции са на Васко да Гама, Ернани, Дон Хозе, Родолфо, Фентън, Пинкертон, Алфред Жермон, Радамес, Фауст, Каварадоси, Вакула и повече от 30 други. Но с изключение на всичко друго Ивайло Михайлов е човек, който носи огромно сърце.

А положителните сърца притеглят положителни сърца – по този начин в благотворителния концерт се включва и проф. доктор Людмил Петков:

„Децата и детското в индивида е нещо свято за мен. Подкрепата ми за тях е безрезервна, безапелационна и безусловна. Без значение по кое време, къде и по какъв метод ще застана до тях и с тях в нашата човешка целокупност!“, съобщи той преди събитието.

Проф. доктор Людмил Петков е учител в АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев ” и типичен пианист, музикален критик, създател на музика и кросоувър актьор и импровизатор. През 2007 година в границите на един ден извършва за първи път в света интегрално 36 сонати за пиано и цигулка от В. А. Моцарт.

Събраните по време на благотворителния концерт „Всеки може да бъде щастлив“ средства ще поддържат клуб „ Всеки може “ към фондацията „ Up with Down ”, чиято цел е да развие специфичното кътче за срещи, занимания, танци, творчество, образование и развлечение за фамилиите с деца със синдром на Даун.

Входът за събитието е 20 лв.. Всеки, който се причисли, ще стане част от идеята и ще помогнем дружно на клуб „ Всеки може “ да продължи да раздава усмивки и благополучие.

Благотворителният концерт „Всеки може да бъде щастлив“ – За благополучен и пълностоен живот на децата със синдром на Даун се осъществя с помощта на безвъзмездната поддръжка на музикантите, на Драматичен спектакъл Пловдив, на компания “Рунитон ”, която обезпечи рояла за събитието, на Регионален център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение (РЦЦПО) – Пловдив, на винарна “Брестовица ”, Сватбен ресторант “Кадифе ”, трапезна вода Iceberg Water.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР