Само до преди няколко седмици коронавирусът ни се виждаше далечен.

...
Само до преди няколко седмици коронавирусът ни се виждаше далечен.
Коментари Харесай

Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

Само до преди няколко седмици коронавирусът ни се виждаше отдалечен. Но откогато заболяването разви свое огнище в Италия - една от обичаните туристически на пътуващите българи, заплахата стана действителна. А по остаряла традиция едни от най-пътуващите българи са известните лица в България.

Виж още: Въпреки ковид: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

Вече ви разказахме за Николета Лозанова, която беше измежду гостите на стилната седмица в Милано. В story хубавицата качи фотография, на която е с маска. 

Виж още: В очакване на смъртоносния ковид: Блокирана учителка в Китай споделя за живота под карантина

Впоследствие Любен Дилов-син посвети Фейсбук статус по тематиката. " Истински съм угрижен! Външно министерство предизвести да не вървим в Северна Италия, а Ни Ло е на Седмицата на модата в Милано, където са струпали хора от целия свят. Абе, опасявам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим държавния аероплан да я прибере? ", писа той, като Лозанова даде концепцията, че може би ще се прибира с частен аероплан.

Виж още: В разгара на ковид: Тези епидемии от заболявания едвам не заличиха човечество!

Под напрежение поради ковид е и плеймейтката Нора Недкова, която се завърна от ски почивка в Северна Италия. Тя отпътува на ски преди да се разраснат случаите на заболяването там. 

Виж още: Дневник от Ухан, разтърсващ роман на жена от града: Паника и запасяване на всички места!

" Върнах се преди няколко дни, само че до момента в който бях там, нямаше проблеми и епидемията още не беше настъпила с такава мощ. Дори не се пишеше за това. Бях на ски, не съм взимала превантивни ограничения, не носех маска и не се опасявах, че нещо може да се случи ", съобщи тя пред " България през днешния ден ". 

Недкова споделя, че откакто се прибрала взела медикаменти, които да пие превантивно за вируса. Засега тя не демонстрира признаци на ковид и се надява всичко да е наред.

Най на нож по отношение на ситуацията у нас е поп-фолк артистът Галин, който подлага на критика от Instagram профила си готовността на страната за вируса, както и манталитета на българите.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР