Само до дни първото издание на БФБ е-баскет лигата -

...
Само до дни първото издание на БФБ е-баскет лигата -
Коментари Харесай

Везенков спря амбициозния Матушев в БФБ е-баскет лигата

Само до дни първото издание на БФБ е-баскет лигата - първото в България съревнование по електронни спортове, проведено от лицензирана от Министерството на младежта и спорта федерация, ще има своя пръв първенец. Турнирът към този момент е на финалната права.

Последен за полуфиналите се класира звездата на гръцкия гранд Олимпиакос и крило на мъжкия народен тим Александър Везенков. Роденият в Кипър баскетболист съумя с доста старания на своя Балкан да се оправи с различен огромен гений на българския баскетбол Александър Матушев от Ямбол. След замяна на победи - 128:104 и 112:128, Везенков въпреки всичко съумя да надделее в последния мач от четвъртфиналната серия с 86:79. Така с една загуба досега той продължава в шампионата на полуфинал.

Днес са първите мачове от Финалната четворка. Везенков ще срещне различен млад гений на България - някогашния център на Академик 17, БУБА Баскетбол и Левски Ерик Искренов.

Другият финалист ще бъде излъчен в интернационален конфликт сред черногорския център на Балкан (Ботеград) Михайло Секулович и Кай Шаленберг. Секулович също има единствено едно проваляне досега в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР