Само дни след като пусна в леглото си момчето от

...
Само дни след като пусна в леглото си момчето от
Коментари Харесай

Тук май става нещо: Джини Бушар пак излезе с момчето от Туитър

Само дни откакто пусна в леглото си момчето от “Туитър”, Южени Бушар още веднъж излезе на среща със своя почитател Джон Гьорки. 23-годишната канадска тенисистка и студентът бяха снимани от папараци на плажа в Маями, поради което потегли слух, че сред двамата може да се заражда нещо особено. Очевидно Джон е направил положително усещане на Южени, защото това е третата им документирана среща.



Припомняме, че Джон си издейства сензационна среща с Бушар през февруари, откакто завоюва бас с нея в обществената мрежа. Повод за облога стана Супербоул, в който Атланта Фалкънс водеше с 28:3 против Ню Инглънд Пейтриътс единствено 17 минути преди края на мача. Тогава Южени написа, че не вижда по какъв начин “патриотите” ще извърнат резултата.



“Знаех си, че Атланта ще спечели”, разяснява тя в “Туитър”. Секунди по-късно канадката получи отговор от собствен почитател: „ Джини, в случай че Пейтриътс завоюват, ще излезеш ли на среща с мен?”.

I knew Atlanta would win btw
— Genie Bouchard (@geniebouchard) 6 февруари 2017 година
Така стартира историята сред Бушар и нейния обожател. На първата си среща те отидоха да гледат баскетболната среща сред Нетс и Милуоки Бъкс в Ню Йорк. Гьорке подари на Бушар красиви обеци на Tiffany, а когато тенисистката бе запитана от TMZ дали ще има и втора среща, Южени отговори: “Със сигурност”.

Last night... pic.twitter.com/Vu3DYgYSBh
— Genie Bouchard (@geniebouchard) 16 февруари 2017 година
И предходната седмица двамата още веднъж се срещнаха… “Вижте кой ми пристигна на гости”, написа хубавицата в обществените мрежи, публикувайки две фотоси от леглото си, в което се е намъкнал Джон.

Look who came to visit me! @punslayintwoods #superbowltwitterdate pic.twitter.com/LzH0d63taT
— Genie Bouchard (@geniebouchard) 6 декември 2017 година
Но до момента в който Южени Бушар може би е намерила любовта, нейната кариера несъмнено не е цветя и рози. Тя продължава да бъде най-високо класираната канадска тенисистка, само че поради слабата форма през миналия сезон се срина чак на 82-ро място в международната класация, далеч-далеч от рекордния й №5.

Gettin in the Xmas spirit like @punslayintwoods pic.twitter.com/6dExQozObj
— Genie Bouchard (@geniebouchard) 7 декември 2017 година
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА СЕКСАПИЛНАТА ЮЖЕНИ БУШАР ВИЖТЕ ТУК!!!

 Джини Бушар хвърли горнището на банския си за секси фотосесия @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР