Само дни след като Община Бургас придоби от държавата собствеността

...
Само дни след като Община Бургас придоби от държавата собствеността
Коментари Харесай

Започна модернизация на морското училище в Бургас

Само дни откакто Община Бургас закупи от страната собствеността върху морското учебно заведение, започнаха промени.
Едни от тях са свързани с реорганизация на два кабинета в Професионалната гимназията по морско мореплаване и лов на риба " Св. Никола ". Обзавеждането и оборудването им ще бъдат изцяло изменени.
Учебните пространства, които ще бъдат осъвременени са кабинетът в който се учи " Астрономия и корабоводене " и " Борба с повреди, търсене и избавяне на хора ". В първия, ще бъде инсталиран тренажор Maritime Simulator за обстановки при ръководството на кораба, монитори, радарно изображение, ръководство от мостика, компютри и мултимедия.
Кабинетът " Борба с повреди, търсене и избавяне на хора " ще бъде оборудван с тренажор, манекени в защитни дрехи, пожарогасители, шлангове, избавителен кръг и плот. Всичко това е от извънредно значение за образованието и практикуването на моряшката специалност.
Очаква се, след ремонта и оборудването на двата кабинета, да бъдат направени механически паспорти за енергийно проучване на постройките, да се построи спортната база, възобновяване на общежитието, с цел да се усещат удобно бъдещите моряци и по време на образователния развой и след него.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР