Само дни след като Кубрат Пулев сподели, че е станал

...
Само дни след като Кубрат Пулев сподели, че е станал
Коментари Харесай

Млада тиктокърка вкара Кобрата в нова интрига

Само дни откакто Кубрат Пулев показа, че е станал баща за повторно, млада госпожица опитваща се да се разпространява в tiktok като Никита, забърка Кобрата в нова спекулация. Знае се, че и двете деца на Кубрат са от неговата изгора Розали.



Девойката с едвам 12 хиляди почитатели разгласява компрометиращ боксьора клип. Той стартира с обща фотография - евентуално тя го е видяла и помолила за фото спомен. След това обаче тинейджърката Никита разгласява фрагменти на скъпи чанта и бижута, аксесоари на световноизвестни марки, видео от няколко секунди, на което тя кара лъска в автомобил porsche, а по-късно и тайнствен мъж. Уловила е още сантиментална наздравица, морски пейзажи от екзотични дестинации в чужбина и куп скъпи дарове.

Момичето в реалност има подобие с описанието, само че мнозина заподозряха, че това си е чиста доза пиар на гърба на спортиста. Това предизвика и сериозните, даже обидни мнения.

Разбира се Кубрат не е коментирал нищо по случая, най-малкото тъй като би било обидно да се принизи до равнището на начинаеща инфлуенсърка, писа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР