Само дни след като излязоха новините за трагичната кончина на

...
Само дни след като излязоха новините за трагичната кончина на
Коментари Харесай

Звездата от Tragic Gogglebox, Джордж Гилби, колегата на CBB, споделя сърдечна болка от смъртта, тъй като „няма смисъл“

Само дни откакто излязоха новините за трагичната кончина на звездата от Gogglebox Джордж Гилби, другари и почитатели наводниха обществените медии да отдадат сърдечната си респект.

А в този момент, 37-годишната риалити звезда Стефани Прат, която се появи в Celebrity Big Brother с Джордж през 2014 година, също изрази учудването си, когато научи за трагичната му гибел. Според изказването на полицията, издадено по това време по-рано този месец, Джордж е работил от високо и е паднал, като е получил съдбовна контузия. Той умря на място.

В обществените медии Стефани сподели: „ Току-що чух опустошителната вест за гибелта на Джордж Гилби. Нямам думи – в никакъв случай няма смисъл, когато някой, който е толкоз необикновено благ, взет от този свят. Тя добави: „ Джордж в действителност беше най-красивият човек – не мисля, че в миналото съм срещала някой толкоз прелестен, сладостен, занимателен, непретенциозен, харизматичен, замислен… имам поради листата в действителност продължава. Той беше толкоз специфичен - желаех да бъда към него всяка секун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР