Само дни ни делят от церемонията по раздаването на най-престижните

...
Само дни ни делят от церемонията по раздаването на най-престижните
Коментари Харесай

Мария Бакалова и как си е предтавяла, че е Мерилин Монро

Само дни ни разделят от церемонията по раздаването на най-престижните кино награди. Тогава Мария Бакалова може да стане първият български артист, сдобил се с Оскар. Но даже самата й номинация е задоволителен мотив за горделивост. Както и следващото й изявление в интернационална медия.

Става дума за онлайн изданието Bustle, което направи изявление с българката през Zoom. В него Мария признава, че като по-малка си се е представяла като Мерилин Монро и даже е рисувала дребосъче с куфар в ръка, разхождащ се под палмите на Холивуд.

24-годишната актриса споделя за детството си в Бургас, както и за любовта си към съветската литература и датското кино. Споделя и за функциите си в българското кино и спектакъл. " Играла съм тийнейджърка с психологично заболяване, тийнейджърка, която има връзка с татко си, тийнейджърка, изгубила сестра си и такава, която се самоубива. "

Мария признава, че колкото и лека да наподобява ролята й на Тутар в Borat Subsequent Moviefilm, работата по нея е била много. " Борат " е нещо, за което би трябвало да си напишеш домашното. Защото нямаш опция за втори дубъл, до момента в който снимате - или го правиш на момента или не. "

Бакалова прави изявлението от Лондон, където сега работи по кино лентата на Джуд Апатоу The Bubble. На край тя споделя пред Bustle: " Човек би трябвало да има смелостта да опитва нещо рисково. Може пък да полети, кой знае? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР