Само ден, след като изправи на крака препълнения Летен театър

...
Само ден, след като изправи на крака препълнения Летен театър
Коментари Харесай

Лили Иванова към публиката в Созопол: Благодаря Ви, бяхте невероятни

Само ден, откакто изправи на крайници препълнения Летен спектакъл в Бургас, Лили Иванова показа концертната си стратегия и пред публиката в амфитеатър " Аполония " в Созопол.

Атмосферата на мястото придаде по-камерно чувство на вечерта, а нейните фенове още веднъж изпратиха певицата с продължителни овации и с възгласи за още. 

" За мен и за целия ми екип е наслаждение да бъдем в този прелестен град ", сподели още при започване на вечерта певицата. На сцената, чийто фон бе завършен като голямо сърце , Лили Иванова сервира ловко обмислен микс от свои нови песни, както и безконечни шлагери.

Те бяха изпълнени в модерни аранжименти, дело на музиканта и композитор Ангел Дюлгеров, с който певицата показа, че работи към този момент над 10 години.



Той и Иван Йорданов-Чери изпълняваха китарните сола и акомпанимент дружно с сътрудниците си от Li Orchestra - цигуларя Орлин Цветанов, Огнян Енев (тромпет, пиано и саксофон), Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни), а беквокали бяха трио LaTiDa.

След като Лили Иванова ги показа един по един, от публиката се чуха крясъци " Ачо ", при което певицата се зарадва да показа и своя озвучител. " Цял ден е ходил по слънцето, зачервил се е и не го видях ", сподели с усмивка тя.



Сред изпълнените песни в първата част от концерта бяха " Огнище ", " Ако спра да обичам ", " Искам те ", " У дома ", " Този свят е жена " и " Невероятно ". Междувременно Лили Иванова направи пауза, с цел да помоли публиката да не я снима с телефоните си, защото изясни, че това смущава нея и музикантите ѝ и пречи на осъществяванията, като благодари авансово на тези, които ще се съобразят с тази нейна молба.





След осмата ария певицата съобщи: " Сега към този момент сме всички дружно. Искам да ви чуя ". Последвалите " Щурче " и " Детелини " подвигнаха на крайници цялата аудитория, която припяваше текстовете на песните от начало до край. Чуха се възгласи " Лили, Лили ", на което тя отвърна: " Лили, Лили, а в този момент е време за " Панаири ".

Препълненият амфитеатър извърши дружно с нея и " Ветрове ", а след това притихна, с цел да се наслаждения на " Предупреждение ", " Присъда " и " Камино " за край. Точно час и половина след неговото начало концертът завърши, а певицата и музикантите ѝ излязоха на авансцената, с цел да се поклонят неведнъж и да посрещнат продължителните овации на публиката. " Благодаря Ви, бяхте невероятни ", съобщи най-после Лили Иванова.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР