Само ден след финала на Биг Брадър, където Джулката се

...
Само ден след финала на Биг Брадър, където Джулката се
Коментари Харесай

Джулката като в приказките от 1001 нощ на Филипините

Само ден след финала на Биг Брадър, където Джулката се класира на второ място, двамата с мъжа й запрашиха на отмора на Филипините - подарък от Илиян Найденов за Коледа и за финала на шоуто, похвали се красивата моделка.

Двойката се радва на невъобразим разкош, а силиконката сия от благополучие. Освен с фрагменти от първокласния апартамент, в който е отседнала, палавата Джулка зарадва почитателите си и със секси фрагменти които разкриват изкусителните й форми.

Освен на топлото време, девствените бели плажове и буйна тропическа растителност, влюбените се радват и на нощния живот, който кипи на това райско място.

Многобройните й почитатели наблюдават сторитата на двойката със спотаен мирис и са в очакване Илиян да предложи брак на обичаната си. Дали това ще се случи тъкмо по време на почивката във Филипините остава да гадаем. Истината е, че Найденов се е постарал дамата на сърцето му да се усеща като в същинска приказка, на която могат да завидят доста принцеси.

Краят на почивка ще е при започване на идната година, когато Джулиана се завръща към работните си задължения, които заряза поради присъединяване си в Биг Брадър.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР