Само ден по-късно, след като се появиха информации в полските

...
Само ден по-късно, след като се появиха информации в полските
Коментари Харесай

Само ден по-късно: Витал Хейнен ще води Полша до края на 2021-а

Само ден по-късно, откакто се появиха информации в полските медии за сложни договаряния сред селекционера на мъжкия народен тим на страната Витал Хейнен и локалната федерация за удължение на контракта, от Полската волейболна федерация (PZPS) публично оповестиха , че са траяли договора между тях до края на 2021 година.

Така 50-годишният белгиец, който направи " Дружина полска " международен първенец през 2018-а, ще води отбора на отсрочената Олимпиада в Токио и Европейското състезание следващата година. Досегашният контракт на 50-годишният Хейнен бе до Олимпиадата в Токио 2020 и по-точно до 30 септември тази година.
 Трудни договаряния сред Витал Хейнен и полската федерация за нов контракт
Според авторитетният локален уебсайт SportoweFakty.wp.pl пък договарянията с Хейнен са траяли няколко седмици, защото първоначално белгиецът е изискал годишно заплащане от 200 000 евро. Условие, с което от управлението на федерацията не били съгласни поради претърпените загуби по време на пандемията от ковид. Все отново Хейнен е приел да понижи мечтаната сума и двете страни са си стиснали ръцете, като селекционерът и щабът му ще получат 120 000 евро годишно. Както и до в този момент при триумфи белгийският експерт ще получи и бонуси.

" Много съм благополучен, че ще продължа да бъда треньор на полския народен тим. Работя с чудесни хора в една прелестна страна и се надявам, че всички ще споделим насладата на 7 август 2021 година ", написа в профила си в Туитър Хейнен.
Jestem bardzo szczliwy, e nadal bd trenerem Reprezentacji Polski. Pracuj ze wietnymi ludmi we wspaniaym kraju i mam nadziej, e bdziemy wszyscy dzieli rado 7 sierpnia 2021 r.

Wasz trener pic.twitter.com/6qnfGqAbQX
— Vital Heynen (@vitalheynen) May 1, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР