Само ден ни дели от началото на новия сериал на

...
Само ден ни дели от началото на новия сериал на
Коментари Харесай

Открехваме Порталът: Най-новият сериал на БНТ започва утре вечер

Само ден ни дели от началото на новия сериал на Българска национална телевизия " Порталът ". Пътуване във времето, с завладяващи истории и герои са подготвили режисьорът Илиян Джевелеков и звезден актьорски и сценарен екип.

Манифестация - наложителна, със знаменца, усмивка по поръчка и подправен възторг. Изкуствени цветя, тв приемник с каренце. За благополучие, събития и нрави от близкото минало остават единствено на екрана. Един загадъчен портал ще придвижва героите в предишното, а тези от 70-те ще дойдат при нас.

Идеята потегля от поредност сънища на Матей Константинов. Началото е в Софийския университет.

" Десетки години по-късно - по какъв начин оттова има скришен проход, който отива в библиотеката и по-късно, доста наивно звучи, само че минавам напред всички, с цел да си купя билет за " Междузвездни войни ". Идеята потегля от поредност сънища на Матей Константинов. Началото е в Софийския университет ", разкри Матей Константинов - сценарист и продуцент.

" Ние сме подхождали през цялото време все едно вършим кинофилм и популярност Богу устискахме до края на това си желание. Благодарение несъмнено, на целия екип, на желанието, с което работеха ", описа Илиян Джевелеков - режисьор.



Един по-различен сериал, отвън познатата телевизионна линия - " Порталът " незабавно сграбчва актьорите.

" С историята несъмнено, с това предизвикателство да забележим какво можем и по какъв начин можем да свършим, работейки с тази епоха40 години обратно, която аз помня незадълбочено ", показа Велислав Павлов - артист.



Няколко генерации звезди се събират на екрана. Незабравимата Таня Лолова ще забележим в последната й роля.

" Цялата обич, с която направихме този филм, мисля че ще се усети при феновете. Любовта, която е водеща мощ и сила, знаем всички ", сподели Стефания Кочева - актриса.

Утре гледайте специфичното студио с водещ Юрий Дачев, незабавно след централната емисия " По света и у нас ". А " Порталът " ще се отвори тъкмо в 21.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР