Само четири дни, след като дебютира за iOS, и то

...
Само четири дни, след като дебютира за iOS, и то
Коментари Харесай

Fortnite за iOS изкара 1.5 млн. долара за 4 дни

Само четири дни, откакто дебютира за iOS , и то единствено с предложения, Fortnite към този момент осребри голямата известност към несъмнено краткотрайната сензация, наречена battle royale. За този къс интервал играта на Epic Games към този момент е изкарала 1.5 милиона $.

По данни на Apple , заглавието е номер едно в класациите на цели 13 страни по доходи в App Store . Според Sensor Tower пък, 1 милион от приходите са пристигнали единствено в границите на първите 72 часа от премиерата.

Въпреки, че тези числа може и да не наподобяват внушителни като манията по Pokemon Go през 2016 година или монументалния триумф на Clash Royale , директното съпоставяне не е уместно. Достъпът до Fortnite става единствено с предложения и тя даже въобще не е пусната за Android, което значи, че заглавието е надалеч от върха си. Освен това, Fortnite е междуплатформено заглавие, тъй че районен съд, Xbox One и PS4 геймърите не са длъжни да харчат пари в мобилната версия; в случай че те към този момент са създали покупки в „своя“ вид на играта, те се придвижват автоматизирано и тук.

Поради същата логичност на виртуалната стопанска система, Fortnite за Android и iOS най-вероятно няма да реализира комерсиалния триумф на Pokemon Go и Clash Royale, просто тъй като парите се харчат на няколко платформи.

Независимо от това, Fortnite несъмнено задминава съперници като Knives Out и Rules of Survival по доходи за същия интервал.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР