Само часове ни делят от втората сватба на Дженифър Лопес

...
Само часове ни делят от втората сватба на Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Монахът, свързан със сватбата на Джей Ло и Бен Афлек

Само часове ни разделят от втората женитба на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Очаква се тя бъде грандиозна с куп звезди, които ще побере имението на младоженеца в Джорджия този уикенд. Подробна информация за огромното събитие няма, само че всеки ден изкача по нещо ново, обвързвано със звездната двойка и с гостите. Знаем, че певицата ще носи рокля на Ralph Lauren, а от през днешния ден знаем и кой ще бъде ръководителят на сватбата.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и какво да чакаме на втората женитба на певицата и артиста
Втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Двамата приготвят грандиозно празненство

Прочутият лайв коуч на редица известни персони Джей Шети се чака да влезе в тази роля, оповестява Page Six.

Британецът, който се прочу с книгата си " Мисли като духовник ", води личен подкаст On Purposе, отдаден на личностно израстване и триумф. Сред известните му събеседници са били Коби Брайънт, Уил Смит, Гуинет Полтроу. И Джей Ло.

Тя се появи в поредицата на Шети в YouTube Coach Conversations предишното лято, където разиска проблемите във връзките си през годините. Дженифър описа по какъв начин през 30-те си години е посещавала терапия, с цел да се научи да обича себе си.

По специфичен метод Лопес и нейният сътрудник Малума изричат своята благодарност към Джей. На концерт в Лос Анджелис през февруари 2022 година, който е част от промоутирането на кино лентата им " Омъжи се за мен ", двамата накараха четири двойки да сключат брак пред очите на всички, като виновен за това стана точно Шети.

" Когато Дженифър Лопес те помоли да ръководиш четири сватби и да приказваш за силата на любовта по време на специфичното ѝ показване в " Омъжи се за мен ", ти казваш " да ". Какво необикновено преживяване беше да видиш по какъв начин четири красиви двойки дават обетите си, а Дженифър и Малума пеят на сватбата им! Историите им просълзиха всички и съм толкоз признателен, че имах опция да бъда част от това ", споделя тогава Джей Шети.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им женитба и какъв брой може да коства тя
Колко са подготвени да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си женитба

Една внушителна сума

Джей Шети е формалното лице и на сватбата на Лили Колинс и Чарли Макдауъл в Колорадо през септември 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР