Само часове ни делят от развръзката по делото на годината,

...
Само часове ни делят от развръзката по делото на годината,
Коментари Харесай

Насилник ли е Джони Деп реално и защо бившите му жени го защитиха?

Само часове ни разделят от развръзката по делото на годината, което Джони Деп води против някогашната си жена Амбър Хърд за клюка. Везните сякаш клонят в посока на карибския корсар, тъкмо както и настройките на хората по целия свят. Но това не е учудващо, нали? Джони постоянно е бил любим на публиката.

Освен това процесът беше предаван онлайн и притегли вниманието на милиони хора, които имаха опция да се срещнат в детайли с доказателствата и причините на юристите на артиста. Именно те убедиха и мъже, и дами в невинността му. Шамари може и да е имало и от двете страни, само че някак необятната общност по-скоро застана на страната на Деп. А огромният губещ се оказа Амбър Хърд, на която сега се гледа като на насилника и провинен за края на брака, завършил преди няколко години.

Зад гърба на Деп също така застанаха някогашната му жена Ванеса Паради, както и Кейт Мос, която също е имала връзка с него в предишното. За него се застъпиха и доста сътрудници и другари. Не липсваха и такива, които се оповестиха против Деп. Нека забележим кои известни персони го опазиха и кои го разкритикуваха.

Уинона Райдър, още една жена, която е била обичана от Деп

Уинона Райдър е била огромна обич на Джони Деп. Двамата се срещат около кино лентата „ Едуард Ножиците “. Актьорът даже имал татуировка, отдадена на колежката му - „ Уинона вечно “. След раздялата им той я трансформира на “Уино Завинаги”.
„ Идеята, че Джони е извънредно нападателен човек е доста надалеч от Джони, който познавах и обичах. Той в никакъв случай не е упражнявал принуждение против мен и в никакъв случай не е бил нападателен към някого, който познавам “, сподели тя.



Хавиер Бардем и Пенелопе Крус: „ Той е грижлив и любящ човек “

„ Заставам зад Джони Деп, тъй като той е грижлив и любящ човек. Той е необикновен и неповторим артист, постоянно подготвен да помогне на всеки, който има потребност от него. Не единствено обичам Джони, само че и го почитам надълбоко. Благодарен съм му, че може да е свободен и нехаен като малко момче в изкуството и зрял и обичащ мъж в връзките си с другите “, е мнението на Бардем.

Джони Деп поддържа и брачната половинка на Хавиер Бардем Пенелопе Крус. Тя също е взела участие с Деп в „ Карибски пирати “.

„ Виждала съм Джони в толкоз доста обстановки и той постоянно е бил благ с всички хора към себе си “, сподели тя.



Ева Грийн: "Джони ще разкрие положителното си сърце пред света "

Ева Грийн също познава Джони Деп около общите им планове. Те вземат участие дружно във кино лентата „ Тъмни сенки “ от 2012 година

„ За мен няма подозрение, че Джони ще избави положителното си име и ще разкрие положителното си сърце пред света. Животът му ще бъде по-хубав, в сравнение с е бил преди “, показа тя.



Ванеса Паради

„ Познавам Джони от повече от 25 години и отгледахме две деца дружно. През всички тези години Джони беше благ, грижлив и великодушен и неагресивен човек и татко.

На снимачната площадка актьорите, режисьорите и целият екип го обожават, тъй като е доста непретенциозен и един от най-хубавите артисти. Знам в какво го упреква Амбър Хърд от доста години. Това няма нищо общо с същинския Джони, който познавам. Към мен той в никакъв случай не е бил нападателен и не е упражнявал принуждение.

Тези обвинявания подринаха кариерата му, тъй като, за жалост, хората повярваха на тези погрешни изказвания “, показа французойката.


Джулия Фокс: „ Удряла ли го е? Да. Това принуждение ли е? Не. "

Актрисата Джулия Фокс от кино лентата „ Нешлифовани диаманти “ счита, че Джони Деп лъже, защото Амбър Хърд не би могла да е насилникът във връзката им.
„ Удряла ли го е? Да. Това принуждение ли е? Не. Трябва да имаш мощ, с цел да можеш да злоупотребиш с нея. Тя беше на 25. Той постоянно е бил по-силен от нея – и физически, и финансово. “



Елън Бъркин: "Джони Деп е ревностен и контролиращ! "

68-годишната Бъркин, която дава показания като очевидец по делото за клюка, съобщи, че е имала къса "сексуална връзка " с Деп през 90-те години на предишния век.

Джони Деп е бил ревностен, контролиращ и постоянно пийнал, а един път хвърлил бутилка вино в хотелската си стая в Лас Вегас, описа тя в авансово записани показания.



Хауърд Стърн: „ Джони Деп е голям нарцисист “

Легендарният радио водещ Хауърд Стърн разкритикува решението процесът да се излъчва онлайн.

„ Причината Джони Деп да желае това да се излъчва е, тъй като по този начин вършат нарцисистите “, сподели той.

„ Аз мисля, че Джони Деп е голям нарцисист и е желал всичко това да е по малкия екран, тъй като мисли, че е толкоз безапелационен интелигентен и превъзходен човек “, добави Стърн.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР