Само час и половина продължи днешното заседание на Народното събрание.

...
Само час и половина продължи днешното заседание на Народното събрание.
Коментари Харесай

Депутатите влязоха в спор за свършената работа от 47-ото НС

Само час и половина продължи днешното съвещание на Народното събрание. Депутатите съумяха да одобряват промени в три данъчни закона, поради наставления на Европейската комисия, които би трябвало да бъдат синхронизирани с българското законодателство.

От ГЕРБ упрекнаха ръководещите за липса на законодателни начинания и приканиха час по-скоро да бъде импортиран бюджетът за тази година. Мнозинството не се се съгласи с отправените рецензии.

" Ако на вас не ви прави усещане, че нямаме стратегия и в 10.30 ще свършим, за нас казусът е във вашия тв приемник, не в нашия. Затова отново ви приканвам сътрудници, апелирам внесете и законопроект за бюджета за 2022 година, а не на следващия ден да гледаме подобен от 2021 година, който е бюджет на ГЕРБ и предходната коалиция, управлявала България, да има деяние още 3 месеца. Почнете малко да работите сътрудници. Благодаря ви ", съобщи Александър Александров от Политическа партия на ГЕРБ.

" Благодаря господин. Иванов. Сигурен съм, че по първа точка на следващия ден ще можете да развиете концепцията за светлите съдбини, тока и така нататък ", добави Кристиан Вигенин, заместник-председател на Народното събрание от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

" Упрек, че не работим от празната част на залата е леко комичен. Благодаря ви ", добави Николай Ангов от ПГ на " Продължаваме промяната ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР